Arkiver

Nyheder

Jobindex køber IDG Denmark og Computer World

Det er i dag blevet offentliggjort, at Jobindex, med Kaare Danielsen ved roret, bevæger sig ind på mediemarkedet, når Computerworld, ComOn, PCworld og Channelworld får ny ejer .

Det er ikke længe siden, at vi her på Trendsonline.dk bragte nyheden Firmafon får over 10 millioner i investering. Blandt investorerne var bl.a. Kaare Danielsen fra Jobindex, som nu igen er på banen – denne gang i forbindelse med Jobindex køb af IDG Denmark og Computer World.

Jobindex gør nemlig sin entre på mediemarkedet og køber Computerworld og IDG Danmark. Udover medierne får Jobindex samtidig jobplatformen Jobworld, IDG Kurser, IDG Event, community-sitet Eksperten.dk samt marketingområderne IDG Connect, IDG Direct og Technetwork, oplyser Jobindex onsdag til fondsbørsen, skriver de i dag på business.dk.

“Der er ikke noget nyt i at jobannoncer finansierer nyhederne, men det er nyt, at et jobsite køber et nyhedssite, og det er vist første gang at et nyhedsmedie, en jobdatabase og et rekrutteringsfirma supplerer hinanden på den måde. Sammen kan vi skabe et fagligt netværk af IT-folk, der kombinerer nyheder, diskussioner og indhold, leveret af brugerne, og samtidig giver brugerne indgang til en masse job- og karrieremuligheder.” siger Jobindex’ direktør og stifter, Kaare Danielsen.

Derfor bliver der ikke lavet om på strukturen i Computerworld og de underliggende medier, der føres videre som uafhængige medier i et særskilt selskab under Jobindex med navnet Jobindex Media.

Jobindex er børsnoteret på minibørsen, First North. Med købet af IDG Danmark forventer Jobindex en omsætning på 140 mio. kr. og et driftsoverskud på 25 mio. kr før skat i 2013, mod tidligere udmeldt forventet omsætning på 120 mio. kr. og driftsoverskud på 30 mio. kr. Jobindex forventer, at opkøbet giver positiv påvirkning på indtjeningen fra 2014. Parterne i handelen har valgt ikke at oplyse købesummen.

Søren Queitsch, der er adm. direktør for IDG Danmark A/S, fortsætter i denne stilling i Jobindex Media A/S.

Hos Trendsonline.dk er vi spændte på at se, hvad kombination af et nyhedsmedie, en jobdatabase og et rekrutteringsfirma vil bringe i fremtiden! Og vi ønsker selvfølgelig Jobindex tillykke med købet!

Skriv et svar