Arkiver

DebatNyheder

Daniels time-out: En på listen bliver en succesrig iværksætter

En annonce har fået utrolig meget omtale de sidste par dage, og i denne bliver en række mennesker med hver deres kompetencer og potentiale puttet i samme kasse som en potentiel terrorist.

En på listen bliver til en succesrig iværksætter
Jeg er sikker på at min. en på listen bliver til en succesrig iværksætter, hver eneste en har muligheden for at iværksætte og skabe arbejdspladser og det er det vi har brug for, og det må partiet bag annoncen også vide – for så uvidende kan de da ikke være.

Personerne skal have den rette støtte for at dette lykkedes og dette starter ikke med at man komme i samme kasse som en potentiel terrorist. Lad os nu tage ja hatten på og kigge på dem som personer der kan bidrage til Danmark og skabe vækst, jeg er sikker på der er min. en på listen der kommer til det.

Er dit navn på listen så henvend dig til os, så vil vi hjælpe til at du får succes med dit startup, det er dig der kan være forbillede for mange andre med drømme om at skabe værdi og vækst for Danmark. Lad nu vær med at scor det ene selvmål efter det andet og rids Danmark image og brand, det har vi absolut ikke brug for.

Skriv et svar