Arkiver

Nyheder

Online markedsføring virker for 123hjemmeside

123hjemmeside.dk123hjemmeside.dk

123hjemmeside kan med stor præcision forudsige, hvor mange nye kunder selskabet får via online markedsføring. Derfor er likviditeten næsten den eneste grænse for væksten, som får fuld acceleration i 2012 og 2013, og det koster midlertidigt på bundlinien i årsregnskabet.

“Vi træder tungt og kontrolleret på speederen i 2012 og 2013 og kan se, at forretningen vokser som forventet. Allerede i 2014 vil der være et pænt, positivt resultat ud fra det store antal kunder, som vi har fået de seneste kvartaler,” siger Morten Elk, CEO for 123hjemmeside i en pressemeddelelse.

Det første tydelige resultat af accelerationen er 30 procent vækst i første kvartal 2013 i forhold til første kvartal 2012, hvor væksten hele året var på 22 procent. Det viser, at selskabets forretningsmodel virkelig er skalerbar. Til nytår forventer Morten Elk at have 89.000 abonnementskunder i butikken mod 59.000 ved udgangen af 2012.

Vækst-acceleration i 24 lande koster
123hjemmeside skaber sikker vækst gennem online annoncering og lokale partnerskaber:

“Vi har tilføjet seks nye lande i maj og åbner tre i de kommende måneder, så vi kommer op på 24 lande i alt. Vi forventer, at det øger vækstraten til over 30 procent i resten af 2013,” siger Morten Elk.

Den øgede kundetilstrømning koster på bundlinien i 2012 og 2013 for selskabet, som netop har indleveret sit årsregnskab for 2012 med et lille minus, selvom omsætningen voksede med 22 procent.

Som vi også skrev om her Trendsonline.dk, så fik 123hjemmeside i 2012 en finansieringsramme fra Kaare Danielsen på 8 millioner kroner, som Morten Elk vil udnytte i 2013 til vækst.

Sikker formel for køb af kunder
123hjemmesides kunder bruger i gennemsnit systemet i 3 år, og samtidig kan selskabet gennem annoncering på Google Adwords udregne en sikker pris per ny kunde.

Dermed har 123hjemmeside en enkel formel, hvor investeringen i annoncer kommer tredobbelt tilbage gennem de nye kunders fremtidige abonnementsbetalinger.

”Hver ny kunde er en god forretning over livstid. Det er vi meget sikre på efter adskillige års erfaring, og det er fuldstændig afgørende, når vi investerer så meget i kundetilstrømningen,” siger Morten Elk og fortsætter:

“Indenfor Software-as-a-Service (SaaS) er det en milepæl at nå netop dette forhold mellem pris per kunde og kundens livstidsomsætning, så vi er meget tilfredse med udviklingen.”

3 kommentarer

 • VELKOMMEN TIL NORDJYSK FODBOLDGOLF
  NORDJYLLANDS FØRSTE, NORDJYLLANDS STØRSTE, NORDJYLLANDS BEDSTE…

  FODBOLDGOLF
  Fodboldgolf er en ny sport/ fritidsaktivitet, en blanding af fodbold, golf og minigolf

  BANEOVERSIGT
  Vores fodboldgolf bane, bestå af 18 huller. Alle med forskellige sværhedsgrader, længde og udformning.

  Normalt er det ikke nødvendigt at booke tid, men vi anbefaler større grupper, og specielt lørdags arrangementer, lige at ringe, smide os en mail eller en sms.
  Så garanterer vi der er plads..
  Så står vi klar til at byde jer velkommen og gi´ en lille intro. . helt uden det koster ekstra

  Vi har også plads til dig og dit arrangement, og selv om der er noget skrevet i kalenderen, skal vi også nok finde plads til jer.
  Ellers kontakt os, så får vi en snak om hvornår det passer jer….

  Tjek kalenderen, den opdateres dagligt…
  GENEREL INFO
  VI HAR ÅBEN HVER DAG FRA 9.00 – 21.00.

  VI LUKKER KL. 21.00, DET GÆLDER BÅDE PÅ BANEN, I OPHOLDS OMRÅDET & I KLUBHUSET..

  FODBOLDSTØVLER ER IKKE TILLADT.

Skriv et svar