Arkiver

Nyheder

Tag til Pioneers Festival 2013!

D. 30. – 31. oktober afholdes det superfede Pioneers Festival 2013 i Wien i Østrig. Pioneers Festval er verdens første festival for tech pioneers og ballademagere! Festivallen har fokus på iværksætteri, tech startups og fremtidige innovative teknologier. Lyder det som noget for dig?

Pioneers Festival samler tech-scenen – dvs. startups, founders, hackere, bloggere, VC’s og innovatorer, faktisk ballademagere – fra alle vegne, til at inspirere og blive inspireret. Med beliggenhed i hjertet af Wien, ved Hofburg Imperial Palace, uddanner, underholder og inspirerer Pioneers Festival en ny generation af pionerer.

Til festivallen kan man eftersigende forvente lidt af hvert:

Disruptive tech produktdemonstrationer, fremtidige tendenser, hands-on erfaring og sidst men ikke mindst ’Pionners Challenge’, der kårer årets hotteste tech startup!

Der er ingen tvivl om, at Pioneers Festival er et virkelig cool event, der er værd at deltage i – se en trailer fra sidste års Pioneers Festival nederst i artiklen.

Du kan købe din billet lige her.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”NEAKBNALHao”]

Skriv et svar