Arkiver

Nyheder

Få Pioneers Unplugged til København

Der er for få arrangementer, der samler det danske startup-miljø – men nu melder et nyt event sig under fanerne. Formatet fra startup-begivenheden Pioneers Unplugged, organiseret af Pioneers, er ved at være klar til at komme til Danmark. Unplugged Pioneer samler det lokale startup-miljø til en aften fuld af tech-foredrag og networking med personer inden for startup-miljøet.

Pioneer Unplugged, ”lilebroren” til Pioneers Festival, bringer ’the pioneers movement’ til byer over hele kloden, og skaber grobund for lokale og regionale pionerer, ligesom det bygger bro mellem de lokale startup-miljøer.

Make it happen!
For at København kan ”unplugges”, er det nødvendigt, at 100 personer tilmelder sig – så har du lyst til at bakke op om eventet, kan du gøre det lige her. Så snart København er klar til at agere vært for Pioneers Unplugged, vil der blive fastsat en dato og de forskellige talere vil blive annonceret. Her er altså en unik mulighed for at få et fedt startup-event til København.

Til Pioneers Unplugged mødes det danske startup- miljø for at lytte til og blive inspireret af lærerige taler om iværksætteri og innovative fremtidsteknologier. Arrangementets format blev lanceret i april i Wien, og det er allerede gået internationalt – og et af de næste stop skulle meget gerne blive København. Vi krydser i hvert fald fingre her på Trendsonline.dk!

Du kan læse mere om Pioneers Unplugged på deres Facebook-side.

Skriv et svar