Arkiver

Nyheder

stem på månedens ninja startup

Månedens Ninja Startup – hvad er det?

På Trendsonline er vi særdeles glade for at uddele skulderklap og stående applaus. Derfor vil vi fra i dag hylde 3 startup-aspiranter om måneden, som i vores optik har udført et ninjaarbejde. Når man laver ninjaarbejde, udfører man ekstra hårdt arbejde og tager kampene op med besværlige og uforudsete udfordringer.

Vi udvælger månedens kandidater, og efterfølgende stemmer I på hvilken af de 3 startup’s I synes har gjort sig fortjent til virtuelle highfives og stående applauser bag computerskærmene. Vi ønsker dog at give mere en blot virtuelle bifald, vi vil naturligvis gerne fejre vinderne, men hvordan dette kommer til at foregå, forbliver indtil videre en hemmelighed.

De første Ninja Startup vindere kåres på Trendsonline 3årige fødselsdag d. 20/6-2013.

De nominerede denne måned er:

– Graduateland –  Får stor invetering fra Accelerace. Læs mere her

– Onbooked – Vandt førstepladsen ved DM i Entreprenørskab. Læs mere her

– Miinto – Vandt e-handelsprisstatuetter, i kategorierne ’Bedste Marketingkampagne’ og ’Bedste Værktøj til E-handel’. Læs mere her

[polldaddy poll=”7171813″]

Skriv et svar