Arkiver

Nyheder

Få sunde medarbejdere med online trænings- og livsstilsportal

De fleste kan blive enige om, at det er vigtigt med sunde medarbejdere. Men startups har ofte en stram økonomi, hvor det ikke akkurat er sundhed, der fokuseres mest på. Det vil nye danske startup Fitnessmind.dk ændre på – for sunde medarbejdere vil kunne betyde en formue for dig, dine medarbejdere og din virksomhed.

Fitnessmind.dk er et helt nyt og unikt koncept, der forener fysisk træning og mental træning på en nem og bekvem måde – og så er det til at betale sig fra (se prisliste her ). Med en online trænings- og livsstilsportal kan medarbejdere nu også træne på kontoret og arbejdspladsen. Portalen har mere end 230 træningsvideoer, både til nybegyndere og de mere øvede.

Der er mulighed for online tilknytning af personlige trænere / coaches. På sitet findes rådgivning, vejledning og coaching af førende eksperter fra Fitnessmind.

Medarbejderne får også en mental sektion med artikler om motivation, stressforebyggelse og mental træning. Portalen indeholder desuden artikler og videoer om fysisk træning, skadesforebyggelse og mentaltræning.

Fitnessmind tilbyder også unikke og skræddersyet løsninger, så virksomheder kan få sin helt egen portal, hvor kun deres medarbejdere har adgang. Her kan oprettes grupper og specielle events samt integrere et bookingsystem. Den findes også i en engelsk version.

Er man i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at investere i sine medarbejderes sundhed, så har en amerikansk undersøgelse eftersigende svaret. Undersøgelsen er udarbejdet fra Harvard Universitet, og viser at virksomheder, der investerer i sundhedsfremme, får imellem 2,73-3,27$ retur for hver brugt dollar.

Læs hele rapporten her

Læs mere om Fitnessmind og deres sundhedsordninger på www.fitnessmind.dk

Skriv et svar