Arkiver

Nyheder

Betapitch kommer til København

I udgangen af juni løber Betapitch, en af Europas mest hyped iværksætterkonkurrencen, af stablen på Republikken i København.

Betapitch er en af de mest anerkendte iværksætterkonkurrencer i Europa. Det stammer fra kontorfællesskab Betahaus, som ligger I hjertet af Berlin. Konceptet er meget simpelt. Igennem konkurrencen får startups fra hele Europa muligheden for at pitche deres ideer og vinde kontorpladser, cool cash, og konsulentydelser.

I forskellige europæiske vil der over de næste par uger, være kvalifikationsrunder, hvor man som team kan komme og pitche sin ide for et kompetent dommerpanel og et medlevende publikum, som sætter rammerne for en aften med idéer, netværk og fest.

Vinderen får 6 måneders gratis indkvartering hos Betahouse i Berlin
Det iværksætter team som vinder aftenen på Republikken d. 20 juni, kvalificerer sig til den store europæiske finale, hvor man udover 6 måneders indkvartering i det kreative miljø på Betahouse i Berlin, også vinder en tur til Silicon Valley.

For at deltage i pitch aftenen på Republikken, skal alle grupper der er interesseret i at prøve deres ideer af på den store scene, sende en ansøge online. Alle ideer som kommer ind, vil blive screenet så kun de bedste vil få chancen på selve pitch aftenen.

Efter screeningen af de tilsendte ideer, vil 10 hold blive inviteret til at pitche deres ideer foran juryen på Republikken. Alle de nominerede hold vil have en chance for at deltage i en pitch træningssession, som vil blive afholdt dagen før arrangementet.

På dagen vil hvert hold have 5 minutter til at præsentere ideen, og derefter 3 minutter at besvare juryens spørgsmål.

Billetter til eventet, mere info, samt ansøgning til at deltage vil være tilgængelige Her.

Betapitch København afvikles i et samarbejde mellem Republikken og Silicon Vikings.

Hvornår: Torsdag, 20 Juni, 2013, 17:00 til 22:00+
Hvor: Vesterbrogade 26, København V, Danmark

Skriv et svar