Arkiver

Nyheder

Breaking News: IBA får tocifret millionbeløb i investering fra Northcap

Det danske startup, Insurance Business Applications (IBA), har netop landet en ny runde investering fra bl.a. Northcap og sammen med det tocifrede millionbeløb har de fået et af verdens største forsikringsselskaber som kunde

”Northcap Partners har mange års erfaring med at skalere software forretninger internationalt. Vi valgte at få Northcap ind som investor, da det er de operationelle kompetencer til såvel opbygning af en skalerbar software-­virksomhed såvel som en hurtig internationalisering, der er brug for. At vi er placeret kun få minutter fra hinanden giver en meget dynamisk sparring i dagligdagen”, siger Anders Engdal.

Selskabet, som kun er knap to år gammelt, har allerede sikret sig en række danske og internationale forsikringskunder, og har nu netop landet en af verdens absolut største forsikringsselskaber som kunde.

Selskabets produkter tager udgangspunkt i, at markedet for salg af forsikringer er under kraftig omstilling. På den ene side, bliver distributionen mere kompleks, flerstrenget og dynamisk, hvilket skaber behov for en ny kategori af software til håndtering af nye agenturer, aftalestrukturer m.m. og på den anden side stilles der løbende krav om dokumentation og compliance.

Det er præcis disse problemstillinger, IBA nu hjælper nogle af verdens største forsikringsselskaber med at løse.

”Vores kunder oplever, at det er afgørende for dem, hurtigt og omkostningseffektivt, at kunne oprette nye special-­‐produkter til nye disktributionskanaler, ligesom de har brug for at kunne automatisere hele underwriting processen, og dermed øge konkurrenceevnen. Vi samarbejder også med leverandører af kernesystemerne til forsikringsbranchen og kan fungerer i harmoni med de fleste øvrige leverandører”, udtaler medstifter og adm. direktør Anders Engdal.

Vi ønsker IBA stort tillykke med investering og glæder os over successen og håber på at vi kan få en snak med Anders omkring IBA

1 kommentar

Skriv et svar