Arkiver

Nyheder

ShopUSA.com gør det nemt at købe amerikanske varer

Nyheden om en frihandelsaftale mellem EU og USA var en af gårsdagens store nyheder. Mange ved dog ikke, at os danskere allerede i dag kan købe løs af amerikanske varer, uden selv at skulle tage sig af besværet med fragten, told og moms – det står det danske startup ShopUSA.com for.

Det er meget nemmere at købe en billig IPhone, IPad eller andre af de tusindvis af billigere varer fra USA, end de fleste tror. Den danske webservice ShopUSA.com har specialiseret sig i gøre det nemt for danskerne at gå på shopping på det amerikanske marked med et minimum af udgifter til told, skat og moms. Webservicen tager sig af alt besværet med forsendelse fra USA samt betaling af told og moms til de danske skattemyndigheder og de besværlige godkendelsesprocedurer for hvert enkelt produkt. Hertil tjekker de varens identitet, dvs. er det den vare man har købt i USA som også er på vej hjem til Danmark?

Michael Brønnum-Schou, der er manden bag ShopUSA.com, finder den nye handelsaftale særdeles interessant, da hele ideen bag ShopUSA er at gøre danskernes adgang til ’verdens største indkøbsmekka’ lettere.

”Det amerikanske marked tilbyder en masse eftertragtede produkter meget billigere, end vi kan købe dem i Danmark – eksempelvis en lang række kendte mærkevarer. Samtidig ser vi et stort køb af produkter, som det ikke er muligt at få i Danmark”, fortæller Michael Brønnum-Schou.

”Jeg er spændt på at se, hvad resultatet bliver af aftalen, det ville jo være fantastisk eksempelvis at spare tolden, men der er altså ingen grund til at danskerne venter 4-5 år med at slå sig løs på det amerikanske marked.”

Som startup er økonomien ofte stram, derfor er det måske værd at tjekke ShopUSA.com ud – det lyder til, at der kunne være penge at spare!

1 kommentar

Skriv et svar