Arkiver

Nyheder

Arrangement vil samle forskellige baggrunde

Demo Day 2013Demo Day 2013 finder sted i KPH Volumehallen.

De studenterdrevne entreprenørorganisationer i Øresundsregionen vil med Demo Day 2013 sætte fokus på iværksætteri og  inviterer studerende med alle mulige baggrunde til arrangementet i KPH Volumehallen.

Når Demo Day 2013 løber af stablen på torsdag er det med den målsætning at sætte fokus på iværksætteri, og hvordan det kan bidrage til den fremadrettede vækst til samfundet.

Intentionen er desuden at skabe et miljø, der højner den danske innovation. Både for at promovere alle de initiativer og virksomheder, der allerede findes, men i lige så høj grad for at facilitere et rum, hvor deltagere med forskellige baggrunde kan mødes, dele interesser og diskutere fremtidsperspektiverne for det danske startup-miljø – blandt andet hvordan disse kan understøttes ved at engagere flere aktører på tværs af fagområder og institutioner.

“Det er vigtigt, at vi udbygger det efterhånden stærke startup community i København, blander de forskellige fagretninger og gør iværksætteri til en reel karrieremulighed på universiteterne, hvilket det ikke er i dag,” siger founder af Podio Kasper Hulthin, der vil være en af arrangementets key note speakers.

Foruden Kasper Hulthin fra Podio vil Erhvervs- og Vækstministeret, Dansk Industri, IBM, Ministeriet for Forskning samt KMPG også være tilstede, ligesom mentorer, rådgivere, sponsorer, journalister også inviteres til at deltage, samt potentielle engle-investorer såsom Novo Seeds, CAT Science, Seed Capital med mere fra Øresundsregionen. Formålet er at skabe en synergieffekt mellem de deltagende startups og de kommende interessenter.

Slut med bare at snakke

Demo Day 2013 arrangementet er det første af sin slags og er udsprunget og arrangeret af de studenterdrevne entreprenørorganisationer på universiteterne i Øresundsområdet (Stardust-DTU, Krebitat, ITU Innovators, Stardust-CBS, Kickstart & UCEC).

Eventet vil blive afholdt d. 27 juni 2013, i KPH Volumehallen, KBH SV og har til hensigt at tiltrække så mange deltagere med forskellige baggrunde som muligt. Alle deltagere med hver sin spidskompetence har til Demo Day 2013 mulighed for at give feedback til de deltagende startups, der vil være til stede ved arrangementet.

“Men vigtigst er, at vi stopper med bare at tale om det, og de nye studerende kommer igang med at eksekvere deres ideer. Forhåbentlig kan Demo Day give de spirrende iværksættere et los i røve, og nogle gode forbindelser til at komme igang med at gøre deres drøm til virkelighed,” siger Kasper Hulthin.

Skriv et svar