Arkiver

Nyheder

Find fabrikken i Kina – hjemmefra

BRICproBRICpro forsøger at hjælpe danske virksomheder med at finde Indiske og Kinesiske fabrikker, der lever op til de europæiske standarder.

At vælge den rigtige fabrik i Kina eller Indien er en sand jungle. Udbuddet af fabrikker er enormt, og det kan være nær ved umuligt at gennemskue, hvilke fabrikker der lever op til de standarder, som vi i Europa forventer af en leverandør. Det har et dansk founder team tænkt sig at rode bod på i deres nye startup Bricpro, som er en søgemaskine for kvalitets fabrikker.

Mange har prøvet at surfe rundt på sider som Alibaba.com i forsøget på at finde en ordentlig producent til ens produkt eller prototype. Men når man surfer disse sites, kan man let bliver overvældet over leverandør udbuddet og de mange pixelerede billeder på produktoversigterne, som kan gøre det svært at skille producenterne fra hinanden. Så hvad gør man så som dansk producent eller iværksætter for at finde en ordentlig leverandør? Det problem satte iværksætter-duoen Mads Bisgaard Christensen og Nichlas Hassing sig for at løse.

Den målsætning endte ud i konceptet Bricpro.com, som forsøger at give danske virksomheder adgang til respektable fabrikker i Kina og Indien.

“Vi har skabt et koncept, hvor danske virksomheder enkelt kan finde den fabrik, der matcher deres produktionsønsker bedst,” siger Mads Bisgaard Christensen, som selv har mangeårig erfaring som  konsulent i Kina.

Konceptet er henvendt til mindre virksomheder og især opstartsvirksomheder, hvor det at komme godt igennem den første produktion er afgørende, da man ikke har ressourcer til at ramme forkert i valget af producent.

“Vi har besøgt nogle forfærdelige fabrikker og bruger den erfaring til at styre vores kunder uden om faldgrupperne,” siger Mads Bisgaard Christensen.

Duoen har selv arbejdet mange år i Asien, hvor de har rejst rundt som konsulenter og oplevet produktionsforholdene. Her har de på egen krop oplevet, hvor stor forskel der kan være på fabrikkerne og deres produktion, værdisæt og vilkår. Bricpro.com teamet tager derfor rundt og besøger fabrikkerne for at efterse produktionsforholdene, kvaliteten og arbejdsvilkårene, da en ordentlig produktion er et ufravigeligt krav fra teamets side.

Som Mads Bisgaard Christensen beskriver det, er de på den måde med til at skubbe producenterne mod mere en bæredygtig og samvittighedsfuld produktion igennem deres høje krav og den direkte dialog. Stifterne håber, at servicen kan være med til at skabe mere gennemsigtighed på markedet og øge den generelle bevidsthed omkring udfordringerne ved ikke-bæredygtig produktion.

4 kommentarer

 • Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was
  curious about your situation; many of us have created some nice
  procedures and we are looking to swap methods with others,
  be sure to shoot me an email if interested.

 • Hello there. I’ve been thinking about starting my own site and am just wondering
  where you bought your theme? Was it a free design or perhaps purchased
  A lot of the free of charge designs I run into are quite lackluster as well as difficult to navigate.
  I’m prepared to spend a little bit of money to geet
  a legitimate theme. Thanks for your time!

 • I personally needed to show this specific blog, “Find fabrikken i
  Kina – hjemmefra ‹ Trendsonline.dk” together with my
  own buddies on fb. I reallyonly just wanted to distribute ur superb posting!
  Thanks, Wilfred

Skriv et svar