Arkiver

BusinessNyheder

Mofibo får million-investering af Seed Capital

Danmarks nye bogtjeneste, Mofibo, kommer stærkt fra start – og det er før tjenesten overhovedet er lanceret. I dag oplyser Venture fonden Seed Capital, at de netop har investeret et millionbeløb i den helt nye e-bogstjeneste, der med den unge iværksætter Morten Strunge i spidsen, spås en gylden fremtid af landets eksperter.

Spotify gør det med musik og Netflix gør det med film. Nu gør Mofibo det med bøger: Læs ubegrænset hvor og når du vil for et fast månedligt beløb. Konceptet er dansk – og selv om Mofibo endnu ikke er lanceret, er opmærksomheden omkring den revolutionerende bogtjeneste stor – nu også blandt landets investorer.

Det er mindre end en måned siden, at vi her på sitet skrev om Morten Strunge og Mofibo i Daniels time-out: tak til Morten Strunge – og der er sket ting og sager siden!

Den netop offentliggjorte million-investering kommer fra Venture Fonden Seed Capital, der på baggrund af det hastigt voksende e-bogsmarked, ser potentiale i Mofibo. I USA nærmer markedsandelen for e-bøger sig 30%, hvilket vidner om at e-bøger har et kæmpe uudnyttet potentiale på det danske marked. Det er bare et af Seed Capitals argumenter for investeringen i Mofibo.

Spørger man iværksætter og stifter af Mofibo, Morten Strunge, fremhæver han hvordan indskuddet bliver øremærket til vækst

”Med Seed Capital ombord, er vi sikre på at komme flyvende fra start, både i forhold til investering i markedsføring af Mofibo, men også i forhold til investering i en fortsat videreudvikling af vores platforme. Samtidig er Seed Capital en yderst kompetent investor, der forstår at udfordre ledelsen på de rigtige områder.”

Danmark er klar til e-bøger
Investment Manager hos SEED Capital, Jakob Ekkelund fremhæver Mofibo som et gennemført koncept, der møder danskerne på det helt rigtige tidspunkt.

”Mofibo opererer på et yderst interessant og hidtil uudnyttet marked. Der er endnu ingen etablerede spillere på det danske e-bogsmarked og vi er overbeviste om at Mofibo vil etablere sig som Danmarks førende e-bogsudbyder.”

Og Seed Capital er ikke de eneste der har fået øjnene op for markedets nye spiller. Gennem de seneste uger har Mofibo dannet udgangspunkt for leder-emner og debatter om e-bogsudviklingen i landets førende aviser og dagblade.

Bag Mofibo står iværksætter Morten Strunge, IT specialist Peter Lüth og direktør i kommunikationsbureauet Revolt, Morten Meisner, der tilsammen udgør et team af nytænkende kræfter indenfor innovation, IT og markedsføring. Sammen ønsker de at revolutionere det danske bogmarked og køre Mofibo i stilling til at blive Danmarks førende e-bogstjeneste.

Og netop denne sammensætning af hjernerne bag projektet fremhæver Jakob Ekkelund som et afgørende grundlag for Seed Capitals investering i Mofibo.

“Mofibo er udviklet af erfarne og innovative entreprenører indenfor hver deres område og tilsammen udgør de et stærkt team. En konstellation som kendetegnes ved succesfulde forretningsmænd indenfor deres respektive områder” siger Investment Manager hos SEED Capital, Jakob Ekkelund.

Mofibo lanceres i sommeren 2013.