Arkiver

Nyheder

Kæmpe aftale til dansk software-virksomhed

xstreamDanske Xstream har indgået en aftale med stor amerikansk mini-computer virksomhed.

Danske Xstream, der laver software til streaming af TV og film, har indgået en aftale med stor amerikansk mini-computer virksomhed.

Danske Xstream har netop indgået en aftale med amerikanske Fuhu, der laver mini-computeren The Nabi til børn, skriver Business.dk. Aftalen betyder, at de amerikanske børn fremover vil kunne se tegnefilm på deres små computere grundet Xstreams produkt. The Nabi sælger hvert år syv millioner

“Det er et kæmpe gennembrud for os, og i vores branche må man sige, at der er tale om en ønskekunde. Nabi tablet er et enormt stort produkt og et af de mest hypede i USA netop nu. De sælges i flere af de store supermarkeder som Wallmart til overkommelige priser, og man forventer, at der bare i år sælges syv millioner Nabi tablets,« forklarer ejer og adm. direktør i Xstream, Frank Thorup til Business.dk

I dag leverer Xstream streamingtjenester til flere danske medier som Nordisk Film, men det er dog Norge, der er virksomhedens største marked, hvilket skyldes samarbejdet med mediekoncernen Schibsted og Telenor.

1 kommentar

Skriv et svar