Arkiver

Nyheder

Wantr finalist til Bizspark European Summit 2013

Det danske startup Wantr er i disse dage i Berlin som finalist ved BizSpark European Summit 2013 i Berlin.

Wantr er et personligt one-stop shoppingværktøj, der giver brugerne mulighed for at samle alle de bedste netbutikker (lige fra store internationale kæder til tusindvis af små lokale shops) i et personligt feed med real-time produktopdateringer fra de brands, man har valgt at følge. Vi har tidligere skrevet om Wantr, der lige er afsluttet et forløb med Accelerace og tilbage i marts i år fik en større investering fra SEED Capital.

Arrangementet, der løber af stablen i dag, tiltrækker hundredevis af startups, investorer og andre branchefolk fra den europæiske startupscene. Og Wantr er sammen med 11 andre europæiske startups finalister og Trendsonline.dk håber at teamet bag og Stefan og Toke kommer hjem med guld og hæder til dem selv og den danske startupscene.

Her er en liste med alle de nominerede:

www.booklikes.com
www.bugsense.com
www.omegawave.com
www.rapidape.com
www.schutzklick.de
www.screemo.com
www.screenhits.tv
www.snapp.fr
www.spreaker.com
www.stonewash.co.uk
www.wantr.com
www.wscouting.com

Tak for lån af Stefan Bechs billede

1 kommentar

Skriv et svar