Arkiver

Nyheder

Aarhusianske studerende hiver priser hjem i entreprenørskab

To grupper af studerende fra Erhvervsakademi Aarhus er vendt succesfulde hjem fra “EM i Entreprenørskab”, der fandt sted i Belgien i sidste uge.

Junior Achievement – Young Enterprise (JA-YE) Europe Enterprise Challenge blev i år afholdt i Belgien fra d. 3. til 5. juli. Her deltog blandt andet to danske grupper, Onbooked og Room For Change, af studerende fra Erhvervsakademi Aarhus – og for begge blev det et par succesfulde dage, hvor de danske studerende løb med tre ud i alt seks priser, skriver TV2 Østjylland.

Onbooked har vi tidligere skrevet om her på Trendsonline, da gruppen vandt DM i Entreprenørskab tilbage i midten af maj. Successen fortsatte altså også til EM i Entreprenørskab, hvor det lykkedes teamet at hive endnu en pris hjem til trofæskabet.

Det andet danske team er Room For Change, der arbejder på at udvikle prøverumsoplevelsen i detailbutikkerne samt at give butikkerne en mulighed for at konkurrere med online webshops. Konceptet giver kunden mulighed for at tage et 360 graders billede af sig selv og derefter se, hvilke accessories, der passer til tøjet. Room For Change vandt priserne INTEL Innovation Award og Accenture Responsible Leadership Award.

“Det er jo helt vanvittigt! Jeg vil sige, at vi er meget ambitiøse, så vi havde regnet med at vinde noget, men at vi så skulle vinde hele to priser. Det er vildt. Specielt fordi den ene pris, normalt ikke bliver givet til Danmark,” siger 24-årige Doris Julia David, der står bag konceptet sammen med tre medstuderende, til TV 2 Østjylland.

Lige nu er gruppen i dialog med en stor tøjkoncern om at få integreret konceptet i deres butikker.

 

1 kommentar

Skriv et svar