Arkiver

Nyheder

Nyt startup skaber overbliv over loppemarkeder

Nyt startup vil gøre det nemt at finde loppemarkeder og lagersalg i Danmark, og bag Fleafinder står 24-årige Christina Mainz, som er klar til at skabe større synlighed til mange af de loppemarkeder og lagersalg der findes rundt i landet.

Christina Mainz på 24 år har netop afsluttet sin uddannelse som Bachelor i International Handel og Markedsføring. Under uddannelsen kom hun på idéen om at lancere en loppemarkedapplikation.

“Køb og salg via loppemarkeder er et fænomen, der har været i eksplosiv vækst igennem de sidste år, og jeg synes der manglede en app som kunne lokalisere loppemarkeder, kræmmermarkeder og outlets ved hjælp af en indbygget GPS funktion.” forklarer Christina Mainz, ejer af startuppet Fleafinder.

Christina har altid gået med en drøm om at blive iværksætter og skabe sit helt eget som hun brændte for. Dels fordi hendes ekskæreste har stor succes med dette, og driver to virksomheder med produktion i Vietnam.

“Jeg kan se, hvor hårdt han arbejder for det, og især når han kan mærke effekten af sit hårde arbejde, og det skaber markante resultater, er det meget motiverende. I min familie er vi flere entreprenører som også selv har skabt sin egen forretning og kæmpet for det. Det er en af drivkrafterne bag mit projekt gennem flid, troværdighed, maksimal handlekraft samt godt købmandsskab og højt service niveau”, siger Christina til Trendsonline.dk.

Der har været nok udfordringer for Christina med at komme fra idé til app

“Det har været utroligt komplekst at programmere en applikation, som har så mange forskellige funktioner og hertil en GPS funktion som kan lokalisere markederne på et kort. Vi har fået lavet app’en i Vietnam over en periode på 5 måneder af super dygtige og kompetente medarbejdere af Kiwiweb, som arbejder under utrolige gode forhold”, siger Christina Mainz til Trendsonline.dk og fortsætter

“Dette er selvfølgelig en udfordring i forhold til kommunikation, men bestemt det hele værd og jeg går meget ind for outsourcing og ser rigtig positive fordele ved det. Hertil er udfordringen på nuværende tidspunkt, at jeg har overtaget virksomheden og sidder selv med alle arbejdsopgaver, udvikling, optimering og vedligeholdelse. Men igen er mine værdier high performance og udholdenhed”.

Fleafinder har hurtigt fundet deres publikum og i dag har de rundet 3.000 brugere og over 150 markeder. Og som privat kan man nemt afholde sine egne mindre markeder

“Selvfølgelig er der noget særligt ved at sælge fra en stand på et loppemarked, men det kan hurtigt blive omkostningsfuldt, og man bruger mange ressourcer på at transportere sine varer frem og tilbage. Derfor er det også muligt at sælge ud af sine ting ved at afholde private loppemarkeder, garage/flyttesalg, lejlighedssalg mm.” fortæller Christina.

De næste seks måneder vil Christina tage kontakt til alle arrangører af markederne og fortæller om hendes koncept, det hele vil foregå med hardcore canvas. Desuden vil hun være tilstede ude på loppemarkederne i weekenderne med flyers og sætte endnu mere tryk under pr-motoren. Trendsonline.dk er en af de første der skriver om Fleafinder og vi håber at vi kan være med til at give hende et rygstød en den rette retning.

2 kommentarer

Skriv et svar