Arkiver

Nyheder

Breaking news: Opbeat får over 15 millioner i Serie A investering

Det danske startup Opbeat har fået over 15 millioner i Serie A investering der primært er fra Balderton Capital. Opbeat har været meget hypet lige fra de startede og Thomas Madsen-Mygdal så potentialet i dem og investerede et lille beløb kort tid efter de var startet.

Denne blåstempling og den rigtige traction førte til en seed investering fra Instagram, Facebook, Spotify co-foundere, igen sammen med danske Thomas Madsen-Mygdal og Steffen Christensen fra 23. For Mike Krieger der er co-founder af Instagram, så var dette hans første investering siden Instagram blev opkøbt af Facebook sidste år.

“Det handler om at finde de andre – og jeg er sikker på at vi har fundet de helt rigtige der har en helt unik erfaring indenfor ops, skalering og vækst” udtaler Thomas Madsen-Mygdal over telefonen til Trendsonline.dk og fortsætter.

“Det viser hvad der i dag er muligt ud af Europa – at et par fyre fra København kan tiltrække de bedste i verden indenfor deres felt”.

Mike Krieger kommer med en unik erfaring ift. skalering af produktet og var selv med nede i motorrummet, da Instagram gik fra en garage startup til et startup med mange millioner brugere.

“Da jeg så Opbeats model til hvordan de ville løse udvikleres daglige udfordringer, så var jeg helt sikker på at det her skulle jeg bare være med i”, udtaler Mike Krieger til Techcrunch

Spildte måneders arbejde formede ideen
Opbeats co-founder Rasmus Makwarth og Ron Cohen kom på i deen af ren og skær frustration efter de havde arbejdet i flere andre startups og mødte det samme problem gentagende gange. Der blev brugt mange måneders spild tid på at få værktøjer til at arbejde sammen og her begyndte tankerne og ideerne at tage form om at lave en mere visuel platform til dette.

“Vi er Geckoboard for coders, men vi arbejder bare på et helt andet niveau. Alle dine data bliver samlet og visualiseret et sted”, udtalte Rasmus A. Makwarth til Trendsonline.dk juli sidste år.

Da vi skrev om dem sidst var de på vej til Seedcamp i New York, men dette blev ikke til noget og fokus har istedet været at bygge videre på deres startup. Og i dag står de med en platform der skal gøre det meget nemmere for udviklere og med det helt rette team i ryggen, ser de ud til at blive et startup vi kommer til at høre meget mere til.

Vi har prøvet at få en kommentar fra Rasmus Malwarth og Thomas Madsen-Mygdal dog uden at være heldige og komme igennem til dem. Vi håber og satser dog på at få en længere snak med Rasmus om Opbeat efter sommerferien. Her vil vi selvfølgelig høre om de højprofilerede investeringer og om deres lancering af produktet i slutningen af året.

Opdateret: 13.18

1 kommentar

Skriv et svar