Arkiver

Nyheder

Autobutler får 30 millioner i investering

I dag offentliggører Creandum at de har lavet en massiv investering på 30 millioner i Autobutler. Vi skrev om dem sidst da de i november sidste år modtog, den største investering Jesper Buch har lavet siden Just-Eat dagene.

“Vi endte med at få en rigtig god aftale i stand med Creandum, der har en rigtig god track record indenfor It, udtaler Christian Legêne til Børsen og fortsætter.
“og desuden er det et stort skulderklap at modtage sådan en investering.

Det har været op af bakke for Autobutler, hvor de i en længere periode ikke fik løn. Men efter omkring 18 måneder kunne de mærke at det vendte til deres fordel. Med de rigtige folk omkring sig i bestyrelsen og med en sum penge fra Jesper hjalp det Autobutler til at sætte ekstra fart under motoren.

“Det har været en lang og sej kamp at udfordre og ændre en konservativ branche og det første halvandet år fik vi ikke løn” udtaler Christian Legêne til Børsen

De 30 millioner skal bruges til at udfordre andre lande og de første der står for skud er Tyskland og England. Den internationaliseringsplan, markeder og den beviste forretningsmodel har været med til at få Creandum til at bide på krogen.

“Vi er hele tiden på udkig efter selskaber med spændende koncept og kæmpe forretningspotentiale, og det vurderer vi Autobutler har. Og det er vældig sjældent at vi støder på en virksomhed med denne karakter. Udover autobutler har et stærkt hold i ryggen henvender de sig til et stort marked “, udtaler Martin Hauge til Børsen.

Opdateres…

Billedet er taget ved E-handelsprisen, hvor Autobutler vandt to priser