Arkiver

Podcast

Podcast # 128 – David Helgason – Unity Technologies

Sommerferien er ovre og vi er igen klar ved mikrofonen og denne gang tager vi den i hånden med vores nye vinkel. Vi kommer til at dække startups og især alle de fantastisk dygtige mennesker, der er bag ved det enkelte startup. Det er dem der er superhelte og dem der på daglig basis kæmper den hårde kamp mod majoriteten der ikke forstår hvorfor man som founder ligger alle de timer i det man gør og hvorfor det produkt/idé man har er så god.

Vi er klar med vores første podcast efter en længere pause og et mislykket forsøg hvor et super interessant podcast desværre gik til de evige podcast marker. Vores første i en lang række af super interessante podcast er virkelig toppen af kransekagen, Co-founder og CEO og det danske startup Unity Technologies der eftersigende lige har sagt nej til et opkøbs tilbud på flere milliarder kroner.

Vi kom vidt omkring i vores snak med David i sidste uge og der var også nogle spørgsmål fra jer der blev besvaret, så lyt med i dette super inspirende podcast med David Helgason, et forbillede og super helt for rigtig mange.

Du kan bl.a. høre:

– Hvad er Unity Technologies
– Hvad var visionen da de startede i kælderen og har de haft en taktik eller har det mere været en adhoc tankegang?
– Hvad er det bedste de har gjort i 2013
– Hvad er det vildeste David har oplevet i forhold til at bo i San Francisco
– Hvad har Unity gjort rigtigt i forhold til jeres vækst tal?
– Hvad er den vigtigste egenskab David kigger på når han hyrer personer
– Hvad er det største fuck-up Unity har lavet i deres historie
– Hvad går igennem hovedet på en når man modtager et tilbud om opkøb?
Hvilke spil er i følge David nævneværdige i øjeblikket
– Hvor mange timer arbejder David i gennemsnit pr. uge og er det steget eller faldet de sidste par år

og meget meget mere

Podcast med David Helgason – Unity Technologies

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]