Arkiver

BusinessHardwareNyheder

Nabby “connecter” dit barns søvn med en iphone app

Vi snakkede med Nabby tilbage i oktober, hvor de var nomineret til Nordic Startup Awards. Nu er de klar til at komme i butikkerne, og Babysam kommer til at føre deres babyalarm.

Det er vigtigt at få en tilkendegivelse fra markedet og dette råd fik Alex Dagil og de andre foundere af Nabby også fra deres rådgivere.

“Vi kontakte de tre kæder i Danmark og Babysams indkøbschef vendte tilbage, og herefter havde vi et møde med ham en times tid hvor vi pitchede produktet og fik feedback.”

Efter flere møder og efter de var færdige med Nabby præsenterede de det igen for Babysam og herefter var et samarbejde på plads, og når ved i slutningen af 2013 eller indgangen af 2014, vil de være at finde på Babysams hyldeplads.

Nabby har løst det primære problem som andre babyalarmer også løser fint, men der hvor de skiller sig ud er som Alex udtaler til Trendsonline.dk

“Vi har ikke nogle signalforstyrrelser med vores babyalarm som man oplever med andre, vores levetid er over 70 timer, hvor imod den nærmeste kun har omkring 30 timer og sidst men ikke mindst så har vores den absolut mindste stråling”

Less is more
Nabby har skåret helt ned i forhold til features på app’en og har i stedet gjort dette til en forretningsmodel så de enkelte brugere af app’en kan tilkøbe sig ekstra features som temperaturmåler, søvnmåler og flere andre ting.

“Vi har lavet en platform hvor vi hele tiden kan udvikle på produktet og skabe mangle flere features”, siger Alex til Trendsonline.dk og fortsætter

“Ideen blev affødt af vores brugerundersøgelser at folk har forskellige krav til en babyalarm og det er ikke alle der bruger den samme funktionalitet. Hvorfor skal man sidde med en app hver dag hvor der er funktionalitet man ikke bruger og bare skaber støj på skærmen”

Nabby går en sketsættende måned i møde. De har en stand på Kind+Jugend der er verdens andenstørste messe indenfor børneudstyr, og her står den på kontakt med forhandlere. Hvis det hele flasker sig for dem, kommer de hjem med massevis af kontakter og har taget første skrid mod nye markeder

1 kommentar

Skriv et svar