Arkiver

Nyheder

Hackathon hos Creative Destruction vil hacke sexlegetøj

Under overskriften: Sådan bliver godt legetøj lavet om til uartig legetøj, inviterer Creative Destruction og Victoria Cullen til sexlegetøj Hackathon. I denne workshop vil man lære om hardware hacking, internet of things og de sidste trends indenfor sex-tech udtaler initiativtager til Trendsonline.dk

“Det er en unik mulighed for at lære, bygge og udforske et spændende område, og dette sammen med andre open-minded tech-entusiaster. “Vi får vores hænder beskidte og det bliver rigtig sjovt,” siger Victoria Cullen til Trendsonline.dk og fortsætter

“Denne workshop er for alle former for nysgerrige kreative med alle former for hacking / teknologi erfaring der vil udforske et fremadstormende område”

Efter workshoppen slutter, kommer man hjem med et produkt, man selv har designet og hacket sig frem til, og her kan man teste det yderligere i vante omgivelser.

Victoria Cullen har tidligere kørt lignende workshops på Roskilde Festival og ved Labitat i København, på disse workshops blev kom man frem til mange kreative produkter, hvor der bl.a. blev brugt dele fra en Robo-bug fra TIGER og apps fra en fjernstyret helikopter.

Se mere for pladser og info om workshoppen / Hackathon her

Skriv et svar