Arkiver

Nyheder

Kapitalfond køber e-conomic

Adm. direktør i e-conomic, Torben Frigaard Rasmussen, er glad for salget af virksomheden, og ser frem til at skabe endnu flere arbejdspladser i samarbejde med kapitalfonden HgCapital. Pressefoto.Torben Frigaard Rasmussen

Det danske regnskabssystem e-conomic har takket ja til et købstilbud fra kapitalfonden HgCapital fra London.

Med HgCapitals opkøb af e-conomic ser virksomheden, der står bag et regnskabssystem for små og mellemstore virksomheder, nu frem mod yderligere udvikling og til at skabe mange flere arbejdspladser på hovedkontoret i København. Købet fandt sted i juli, men det er først i dag, at virksomheden har breaket nyheden på sin blog.

I følge e-conomic er valget af HgCapital, der har omtrent de samme år på bagen som e-conomic, ikke kun baseret på økonomi, men i højere grad på, at kapitalfonden gør det muligt for e-conomic at fortsætte sin udvikling. Folkene bag regnskabsprogrammet forventer blandt andet at se en række synergieffekter fremadrettet i bestræbelserne på at blive verdens bedste udbyder af regnskabsprogrammer.

”Eftersom vores nye ejer er en veletableret spiller på det europæiske marked indenfor software til regnskab og revision, åbnes der nye muligheder og rum for vores udvikling. Det vil betyde, at vi med stor sikkerhed kommer til at kunne tilbyde endnu stærkere løsninger til vores brugere og samarbejdspartnere samt skabe endnu flere arbejdspladser, end vi allerede gør i forvejen,” udtaler Torben Frigaard Rasmussen, adm. direktør i e-conomic.

Hos HgCapital er glæden over købet også stor, og her ser man frem til at bidrage til at opfylde e-conomics ambitioner.

“We believe e-conomic has the potential to be a true champion in this sector globally and will work closely with e-conomic to deliver this potential.  We intend to create significant new jobs at e-conomic both in Denmark and several other European countries,” udtaler adm. direktør for HgCapital, Nic Humphries.

Skriv et svar