Arkiver

Nyheder

Nyt samarbejde mellem FundedByMe og Accelerace vil kickstarte startups

Accelerace og FundedByMe går sammen for at vise vejen til pengene for danske startups.

Mentorer og kapital
Noget af det vigtigste, og tit en af de mest udfordrende opgaver for startups, er at finde kapital til at vækste startuppet – crowdfunding kan være et rigtig godt værktøj til dette.

“Vi går ind og hjælper med at finde en bedre value proposition og sammen finder frem til en realistisk funding”, udtaler Christian Hoffmann fra Accelerace og fortsætter.

“Og derudover går vi ind og pusher det i vores kanaler blandt samarbejdspartnere og angels”

Tracker til vandskader
Den første der bliver en del af dette samarbejde, er en af deltagerne fra forårets hold hos Accelerace, Water Surveillance. Det er et startup der arbejder med internet of things, som har lavet en intelligent tracker, der kan fremskynde reparation af vandskader.

“Forretningsmulighederne for Water Surveillance er helt klart globale, så det giver mening at udnytte FundedByMe’s adgang til internationale crowdfunding investorer,” siger Karsten Vandrup CEO og medstifter af Water Surveillance.

Endnu flere muligheder til Accelerace deltagerne
Med dette samarbejde får Accelerace et nyt ben for deltagerne, der giver dem mulighed for nemmere at rejse penge til deres projekt, og samtidig som en naturlig del af forløbet få sparring ift. dette.

“De fleste startups har ikke bare brug for investeringer, men også rådgivning og netværk. Accelerace gør med sit mentorarbejde et stort stykke arbejde for at klargøre startups til investorer. Ved at kombinere styrken af Accelerace og vores platform, kan vi hjælpe med at finansiere lovende startups”, fortæller Christian Gabriel der er Country manager hos FundedByMe.

1 kommentar

Skriv et svar