Arkiver

Nyheder

NordicAPIs hylder API samarbejde over grænserne

Når man går igang med sit startup kan man vælge at bygge det hele selv eller se om der ikke er andre webservices man kan integrere med. Der er rigtig mange muligheder for hurtigt at samle puslespillet i stedet for du selv skal sidde brik for brik og igennem en tidskrævende proces – her er andre webservices API guds gave til startups.

En ny konference i norden hylder API’er og vil gennem to dage, d. 18-19 september, invitere udviklere, virksomhedsledere, marketingfolk og startups fra hele Norden til et event i Stockholm for at lære af hinanden og fra internationale eksperter. Der vil være hovedtalere, flere spor man kan følge, paneldebatter, demoer og en utrolig meget viden om alle de muligheder man har med API’er.

“Selvom API’er handler om integration og om at bryde ud af informationssiloer er der i øjeblikket ikke en masse vidensudveksling over landegrænser eller mellem virksomheder, det er det vi vil ændre på!”, skriver Nordic API på deres hjemmeside

Tilmeld dig til NordicAPI her.

Konkurrence sammen
med Nordic APIS

Vi har fået fat i tre billetter som vi gerne vil dele ud i en konkurrence og her er reglerne simple.

1. Retweet eller like denne artikel og husk at bruge følgende hashtag #NordicAPIS #trendsonlinedk.

2. Vinderne bliver trukket d. 11 september

OBS. Præmien er kun billetten til Nordic API uden rejse til Stockholm og overnatning, og præmien kan ikke byttes til funding til dit startup.

1 kommentar

Skriv et svar