Arkiver

Nyheder

Unity3d tilbyder hjælp til promotion og tilføjer 2d tilderes spilmotor

Det danske startup Unity Technologies der står bag Unity3d og i dag bruges af flere millioner verden over har på deres Unite konference i Vancouver åbnet op for posen, og hvad der er i vente fra dem. Af Daniel Laursen

David Helgasson som vi interviewede tidligere på måneden, annoncerede i dag på konferencen tre nye tilføjelser
til platformen. Vi var så heldige da vi snakkede med David, at han allerede der løftede sløret lidt, så vi har bare ventet på, vi måtte annoncere nyhederne for resten af startup-miljøet.

Først 3d og nu 2d

Unity3d åbner op for 2d support og gør det muligt for spiludviklere at lave den næste 2d succes som Angrybirds eller lign. Tidligere var det muligt at bruge Unity3d til det, men det krævede en del workaround før det kunne lade sig gøre.

Med den nye tilføjelse er der nu 100 pct. support til 2d spil.

Endnu mere promotionhjælp til spiludviklere

Det næste David kunne annoncere var en advertising / cross-promotion platform kaldet Unity Cloudhvor man som spiludvikler kan annoncere for sit spil på tværs af alle spil der er med i Unity clouden. I følge Unity så har de allerede fået en stribe spilhuse med bl.a. finske Supercell, amerikanske Glu og Kabam.

“Der er virksomheder, der laver cloud tjenester for spiludviklere, men vi lavede en undersøgelse, og resultatet var temmelig deprimerende,” udtaler David Helgasson til Gamasutra og fortsætter:

“Undersøgelsen viste, at der ikke var nogen løsninger, som folk var tilfredse med, det var selvfølgelig ikke alle der syntes at de nuværende løsninger var dårlige, men der var ikke enighed, og folk var generelt utilfredse med de cloudbaserede promotion platforme, der allerede fandtes.”

Support til The best of the best

Den sidste ting han fortalte var at de intensivere jagten på de bedste Unity3d titler, som de efterfølgende kan hjælpe med at få over på platforme som de normalvis ikke ville lande på.

Unity lancerede tidligere på året dette “program”, men har i dag annonceret et navneskifte til Unity Games og et øget fokus på at hjælpe the best of the best.

1 kommentar

Skriv et svar