Arkiver

Nyheder

Fem minutter med tre startup foundere

Founderne er dem der skal tage en idé og eksekverer, det er dem der skal bygge det rette team og tage de rigtige beslutninger. Som et nyt tiltag vil vi gerne et spadestik dybere og høre mere omkring alle de foundere vi skriver om på Trendsonline.dk

Den første artikel i denne serie har vi sat tre foundere fra nogle helt nye startups (vi har interviews klar med de fleste i næste uge) rundt om det virtuelle bord og spurgt dem fem hurtigere spørgsmål. Første gang er det hhv. Lasse Tindbæk fra Studiz, Rasmus Stæhr fra Boblberg og Mads Hostrup Mortensen fra Rentecarlo.

Hvilken bog var den sidste du læste?

Rasmus Stæhr: “Kick-ass af Jesper Buch”
Lasse Tindbæk: “The lean Startup – Eric Ries”
Mads Hostrup Mortensen: Steve Jobs

Hvad er din yndlingsret og hvorfor?

Rasmus Stæhr: Noget takeaway fra Hungry.dk 🙂
Lasse Tindbæk: En god bøf
Mads Hostrup Mortensen: Vietnamesiske sommerruller – det sundt, lækkert og hurtigt.

Har du et time management tip?

Rasmus Stæhr: Sørg for at have styr på økonomien og invester dine egne penge før bankens
I forhold til produkt udvikling, planlæg løst – spild ikke tiden på at estimere. Sørg for at prioritere løbende
Lasse Tindbæk: Nope, men burde nok få det.
Mads Hostrup Mortensen: Stå tidligt op og start dagen med kaffe, mails, nyheder og forbered en daglig to do-liste. Beslut dig for hvornår du vil holde fri og sæt tider på dine daglige opgaver, så du ved hvor meget du maksimalt må bruge på dem for at nå dine daglige to do’s. På den måde kan man også have et socialt liv, mens man arbejder en masse.

Top 3 inspirationskilder (evt. twitter-profiler du følger)

Rasmus Stæhr: Martin Thorborg,Casper Blom og Mixpanel Office Hours videos
Lasse Tindbæk: Min far
Mads Hostrup Mortensen: Jeg har studeret Interaktivt Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, så det er oftest indenfor design jeg finder inspiration. Behance er uden sammenligning min største inspirationskilde, derefter Pinterest og til sidst awards som FWA eller Awwwards. På tech siden følger jeg også dagligt med med på Techcrunch

Hvad er dit favorit citat?

Rasmus Stæhr: Dem som siger at det ikke kan lade sig gøre – står ofte i vejen for dem som er i gang med at gøre det
Lasse Tindbæk: Giv mig styrke til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan og visdom til at se forskellen.
Mads Hostrup Mortensen: “Less is more” – Ludwig Mies van der Rohe

Skriv et svar