Arkiver

BusinessNyheder

Trendsales og Wantr samarbejder om at finde årets modetrendspotter

En ny konkurrence på nettet mellem et forbillede for mange foundere og tidligere freeway startup Trendsales og Wantr skal finde årets modetrendspotter og vinderen får 30.000 eller som de selv skriver på konkurrence landingpagen, et halvt års SU.

Konkurrencen startede i slutningen af sidste uge og efter en større udviklingsopgave har de nu trykket på startknappen til konkurrence

“Det er en meget sjov ting der kommer til at køre de næste par måneder og det kom i stand efter vi præsenterede ideen for Pernille Rasch fra Trendsales, de synes det var en super cool ide” siger Stefan fra Wantr med begejstring i stemmen og fortsætter.

“Vi har samlet en super fed jury med kendte personligheder indenfor modebranchen”

Som Stefan siger så er det ikke Davids kamp mod Goliath, men derimod David der arbejder sammen med Goliath og det mener han har været en af grundende til at Trendsales synes det var en rigtig god idé.

“For Trendsales ser os som et community skabt produkt, hvor det er brugerne der sammensætter ønskelister med de fede ting, og det matchede meget godt den type samarbejdspartner de ledte efter”

Med Wantr går det stille og roligt fremad og foruden konkurrencen har de en dl i pipeline. Som Stefan udtaler så skal de meget snart rykke på deres app, og dettte projekt starter de op på indenfor en kort periode. Vi har aftalt med Stefan at når vi kommer forbi den 18. oktober laver vi et opfølgende interview for at høre hvordan det er gået med konkurrence og om det levede op til Wantr forventninger.

[vimeo width=”600″ height=”338″ video_id=”73296314″]

Skriv et svar