Arkiver

BusinessNyheder

Seks danske startups slap igennem nåleøjet til Europas største tech-konference

Seks danske startups er blevet udvalgt blandt tusinder til at deltage i Web Summit i Dublin, Irland i slutningen af oktober, som er en af Europas største tech events.

På konferencen vil de danske startups få lejlighed til at pitche deres virksomheder, til direktører og topledere fra nogle af verdens førende tech-virksomheder – bl.a. Facebook, Cisco, Box, AOL, Paypal, Kaspersky og Microsoft samt en række førende venturefonde såsom Google Ventures, Kleiner Perkins, Andreessen Horowitz og NEA.

Internationale influenter som Robert Scoble og Tony Hawk deltager også i konferencen, der dækkes af bl.a. Wall Street Journal, Financial Times, New York times og selvfølgelig Trendsonline.

Virksomheder fra mere end 80 lande vil være repræsenteret på Web Summit sideløbende med nogle af verdens mest annerkendte investorer, iværksættere og globale medier.

De seks danske startups er blevet valgt på baggrund af deres usædvanlige potentiale – ikke blot i Danmark – men også internationalt, og er følgende:

The Eye Tribe
The Eye Tribe er den første virksomhed i verden som tilbyder eye tracking til mobile enheder, som lige er kommet med deres Eye Tracker, artikel om Eye Tracker

Rebeloid
Rebeloid udvikler en ny kombineret blogging og shopping platform for unikke modebutikker

Swipes
Swipes er en simpel og intuitiv app til planlægning af dagens opgaver, læs vores interview med Swipes.

Wallmob
Wallmob revolutionerer måden butikker kan sælge varer på, med et cross-channel baseret POS system, som i slutningen af sidste måned fik en større investering fra amerikanske investorer, læs artiklen om investering her

Hello World Mobile
Hello World Mobile har bygget en platform til sammenlægning af telenetværk på tværs af grænser, der fjerner al roaming, der sidste år vandt Guldægget, artikel om Hello World Mobile

Calendize
Calendize er en social kalender, der gør det muligt at opdage, planlægge og dele livets små og store øjeblikke

Paddy Cosgrave, grundlægger af Web Summit udtaler om de danske startups:

”Vi er glade for at seks fantastiske, unge teknologivirksomheder fra Danmark kommer med på Web Summit til oktober: Calendize, The Eye Tribe, Rebeloid, Swipes, Wallmob & Hello World Mobile. Kvaliteten af de deltagende virksomheder er et vidnesbyrd om, hvor meget det danske ecosystem har udviklet sig i løbet af de seneste få år.”

Skriv et svar