Arkiver

Nyheder

Tweakker sætter kursen mod Kina

Tweakker har fart over feltet i tiden, og med et patent pending i hånden begynder den danske startup at indstille sigtekornet mod Østen.

Danske Tweakker er et værktøj, der gør det let for mobiludbydere og -producenter at sætte e-mail, MMS og internet op for deres kunder, og det er et marked med penge i. Faktisk er Tweakker godt på vej til at tredoble sin omsætning i år. Startuppen har desuden netop været igennem en lang ansøgningsproces og sikret sig et patent pending på sin connectivity manager til smartphones.

“Vi gled lige ind mellem mobilgiganternes tusinder af patenter indenfor telecom teknologier, og det blev faktisk et mega sejt patent med 15 claims på vores metoder og processer,” fortæller CEO i Tweakker Dennis Juul Poulsen.

Patentansøgningen er en del af Tweakkers mål om at komme ind på det kinesiske marked, hvor de fleste smartphones produceres i dag. Det er en strategi og ambition, som desuden er ekstra bakket op af Eksportrådet, der har ydet økonomisk støtte til startuppen, som har valgt at veksle midlerne til konsulenthjælp hos det danske Trade Council.

“De vil fungere som vores salgsrepræsentant i Kina og qua deres enorme kendskab til den kinesiske kultur, her især forretningskulturen, kan de hjælpe med en langt hurtigere penetration. Jeg har store forventninger til dette, og alt i alt er det en stor investering og satsning,” siger Dennis Juul Poulsen, og fortæller at målet i første omgang er at få mellem ti og 20 salgsmøder i Kina.

1 kommentar

Skriv et svar