Arkiver

Nyheder

Issuu får ny CEO og flytter hovedkvarteret til Silicon Valley

Københavnsk-baserede Issuu er klar til at flyve fra den trygge danske andedam og slå sig ned i Silicon Valley med amerikanske Joe Hyrkin som ny CEO.

Online publikationsudgiver startuppen Issuu, der ikke er blege for at kalde sig selv “the fastest-growing digital publishing and discovery platform”, har vind i sejlene. Med 65 millioner unikke brugere og 14 millioner publikationer er man kommet langt siden launchen i 2007. I går offentliggjorde startuppen så næste skridt i viderudviklingen af virksomheden. Her kom det nemlig frem, at man har ansat amerikanske Joe Hyrkin som ny CEO og flytter hovedkvarteret fra København til Silicon Valley.

“Issuu transformerer måden, som læsere opdager og interagere med publikationer online samt hvordan udgivere distribuerer og tjener penge på indhold. Virksomheden har oplevet en enorm mængde traction bare i de seneste par måneder, hvor man er vokset fra 11,5 til 14 millioner publikationer siden juni,” siger Joe Hyrkin i en udsendt pressemeddelelse og fortsætter;

“Jeg ser frem til at blive en del af Issuu på dette afgørende tidspunkt og med vores nye tilstedeværelse i Silicon Valley, kan vi udvide vores partnerskaber med ledende brands og udgivere. Som vi har gjort hidtil, vil vi fortsætte med at transformere det digitale content landskab med et fokus på at forbinde godt indhold med folk, som er mest inspirerede af det.”

Det er dog ikke alle Issuus aktiviteter, der flyttes østover. Joe Hyrkin fortæller nemlig til Bizjournals.com, at man bevarer den tekniske drift i København.

Foruden ansættelsen af Joe Hyrkin som ny CEO, så får Issuus bestyrelse også et nyt ansigt med erfaring fra social media. Her træder Bradley Horowitz, der er Vice President og Product Management i Google+, nemlig ind. Derudover har Bradley Horowitz tidligere ledet produktstyringen af Googles forbrugerapplikationssektor med produkter som Gmail, Google Talk, Google Docs, Goodle Voice og Calendar.

“Jeg har været imponeret med hvad Issuu har bygget indtil videre, og jeg er begejstret over at kunne hjælpe dem med deres fortsatte vækst og globale ekspansion. I de to årtier jeg har kendt og arbejdet med Joe Hyrkin, har han konsekvent haft en enestående og dristig vision omkring demokratisering af indhold, hvilket gør ham til den ideelle person til at lede Issuu,” siger Bradley Horowitz i den udsendte pressemeddelse.

2 kommentarer

Skriv et svar