Arkiver

Nyheder

Conferize får million-investering i seed runde

Det danske startup Conferize som vi har nævnt flere gange på Trendsonline.dk har i dag offentliggjort en ny investeringsrunde med en række angels på næsten kr. 7,5 millioner.

“Vi har været meget heldige med at lukke denne investeringsrunde med erfarne iværksætter og investorer, der tror på vores hold, markedet og vores produkt. Vi stræber efter at blive den førende platform for konferencer over hele verden, med den nye investering er vi nu i stand til at føre denne vision ud i livet, men på et meget større skala”, udtaler Martin Ferro Thomsen til Trendsonline.dk

Sammen med investeringer lancerer Conferize en række tilføjelser til deres webservice og her har de bl.a. gennem co-creating med den anerkendte indlægsholder Stowe Boyd skabt en ny måde hvor indlægsholdere og deltagere på events kan fortælle og embedded på deres egen blog, hvilke events de skal deltage og holde indlæg i.

“Vi vokser hurtigt på alle områder, og i dag bliver der indsendt hundredvis af nye events hver måned gennem Conferize. Vores forretningsmodel er enkel og valideret af markedet, der hjælper arrangørerne med at markedsføre deres event før, under og efter”, siger Martin til Trendsonline.dk

Conferize har i øjeblikket 2,5 millioner brugere og 12 millioner billeder, videoer, tweets mv. fra tusindvis af konferencer. Nogle af de events og konferencer som allerede i dag benytter Conferize omfatter Microsoft Sharepoint Connect, Dublin Web topmødet CloudBeat, Internet Week Europe

opdateres

1 kommentar

Skriv et svar