Arkiver

Nyheder

Jesper Buch investerer i Hungry.dk

Serieiværksætteren Jesper Buch, som var en af de ledende kræfter bag opbygningen af Just Eat har investeret i Danmarks nye takeawayportal Hungry.dk, og indtræder som en del af ejerkredsen.

Det er ikke en stor overraskelse for Trendsonline.dk og det lå allerede i kortene da Hungry.dk kom på banen tilbage i januar i år. Dengang afkræftede Jesper at have en finger med i spillet omkring Hungrys.dk lancering, men da vi spurgte ind til om han kunne være interesseret på længere sigt sagde han:

“Men man skal aldrig sige aldrig”, slutter Jesper Buch med at sige til spørgsmålet om Hungry.dk

Jesper har over det sidste årti skabt flere store internetsuccesser, og den erfaring og viden får Hungry.dk nu glæde af. Han har et unikt kendskab til hvad det kræver at drive markedspladser online, og har blandt andet været aktiv som investor i Miinto.com, Osuma.dk, Autobutler.dk og Just Eat.

”Vi er meget stolte og glade for, at Jesper Buch nu bliver en del af virksomheden, og tager det som et klart tegn på, at vi har fat i det rigtige med Hungry. Vi har haft interesse fra flere investorer, men den erfaring og viden som Jesper har om vores branche, er helt speciel, og gjorde det naturligt at vælge ham”, udtaler Morten Larsen, bestyrelsesformand i Hungry.

“Jeg har snakket med Jesper et stykke tid om Hungry.dk, men han sagde vi først skulle bevise, at vi kunne få det til at lykkedes. Det er det vi har gjort nu, og Jesper er overbevist om at vi sammen kan skabe succes”, siger Morten Larsen til Trendsonline.dk

Venskaber fremfor varemærker
Jesper Buch er meget klar omkring sine grunde til at gå ind i Hungry projektet. Han synes der er behov for fornyelse og innovation i et marked, han selv tidligere har været en central del af at skabe.

”Jeg mener der er plads til, og behov for en ny spiller på takeawaymarkedet. Der har været stilstand i nogle år, og restauranter og forbrugere har skreget på smartere og mere fordelagtige løsninger på nettet. Det synes jeg Hungry.dk allerede nu har bevist at de kan løse”, siger Jesper Buch.

1 kommentar

Skriv et svar