Arkiver

Nyheder

Accelerace og Seed Capital klar med træningsprogram for danske talenter

Accelerace og Seed Capital har valgt at gå sammen og skabe træningsprogrammet Accelerace Discovery for at hjælpe de danske iværksættertalenter med at tage skridtet ud over rampen.

Vækstpotentialet i Danmark er stort, og mulighederne for iværksætterne er gode, mener man i Accelerace og Seed Capital. Desværre ser de også, at nogle iværksættere ikke formår at gå hele vejen og bidrage til igen at få gang i væksten i Danmark. Derfor har man besluttet sig for at hjælpe nye iværksættere gennem træningsprogrammet Accelerace Discovery.

I Accelerace Discovery er planen, at iværksætter-virksomhederne får det bedste fra begge de verdener, som Accelerace og Seed Capital hver især repræsenterer. Accelerace vil give deltagerne et indblik i deres forretningsudviklingsprogram, mens Seed Capital løbende vil tilføre kapital til virksomhederne i det halve år, de er en del af Accelerace Discovery.

”Accelerace Discovery programmet skal være med til at modne de selskaber, som har en rigtig god ide, men mangler en hjælpende hånd med forretningsudviklingen indtil de er klar til en investering fra Seed Capital. Programmet giver iværksætterne sparring og kapital – og giver os i Seed Capital mulighed for at være med helt tidligt, samtidigt med at vi kan fokusere vore ressourcer på skalering af de mere modne virksomheder,” siger Investment Director i Seed Capital, Niels Vejrup Carlsen.

For Accelerace handler det nye træningsprogram også om at hjælpe de iværksættere, der endnu ikke helt er der, hvor de rent faktisk kan søge om at blive en del af Accelerace.

”Vi møder ofte start-ups som er en smule for tidligt til et klassisk og meget intenst Accelerace forløb. For nogle af disse selskaber, hvor vi kan se, at de har fat i noget godt, kan vi hjælpe med at få lynhurtigt valideret nøgleforudsætninger og positionere dem perfekt for Accelerace og innovationsmiljøerne,” siger partner i Accelerace, Jesper Knudsen.

1 kommentar

Skriv et svar