Arkiver

Nyheder

Toke Grøfte stopper med Wantr og går nye veje

Det danske startup Wantr ændrer i partnerkredsen ved at co-founder Toke Grøfte træder ud af virksomheden og går på jagt efter et nyt projekt.

“Jeg ser tilbage på det sidste halvandet år med stolthed og glæde. Med investering på over de 3 mill., dækning på de største internationale techmedier, kraftig vækst i brugere og seneste den virale kampagne ‘Master of Trendspotting’ skabt i samarbejde med Trendssales”, udtaler Toke Grøfte til Trendsonline.dk.

Når der er flere co-foundere, som er nomalen for et startup, så vil folk have forskellige meninger og holdninger til strategi og den daglige drift. Dette er logisk for folk er individer og startup foundere er for det meste meget entusiastiske omkring deres egne meninger og holdninger, men dette kan også være tærende for et startup, hvis man bliver ved med at være uenige.

“Jeg er helt enig med Toke, det har været en helt udramatisk beslutning. Dog har vi ikke altid været helt enige i hvilken retning vi skulle og derfor er vi blevet enige om at det skulle stoppe her”, siger Stefan Bech til Trendsonline.dk

Det kan være en svær beslutning, vælge at træde ud af noget der føles som ens baby og ens projekt. Men på et tidspunkt er man nødt til at træffe den svære beslutning og sætte en streg i sandet.

Nyt projekt venter
Toke Grøfte vil ikke løfte sløret for hvad der skal ske efterfølgende, han er iværksætter med stort i, men inden han rammer det rigtige projekt vil han arbejde med andre unge iværksættere og hjælpe dem, give tilbage og arbejde freelance på forskellige projekter.

“Vi fik så meget hjælp fra det danske community og den hjælp man fik er jo hel sindssyg”, siger Toke og fortsætter

“Min rejse med Wantr slutter her, og jeg glæder mig utroligt meget til nye eventyr, og nu vil jeg gerne give tilbage, og her kan jeg dele mine erfaringer. Så hvis der er nogen der vil drikke en kop kaffe og så vil jeg rigtig gerne give igen til den enkelte startup og startupmiljøet generelt”

1 kommentar

Skriv et svar