Arkiver

Nyheder

Discue vinder Guldæg 2013

Guldæg 2013 blev uddelt i går og hæderen og prisen blev vundet af Discue.

Hvis det står til Discue og det store team på 18 mand, så bliver det stedet hvor enhver i verden kan tale frit om emner, man finder interessant. Som Carlos Alaejos der er CEO for Discue sagde før de var blevet annonceret som vindere:

“Vi vil lave et TED for alle”

Inden vi kom til kåringen snakkede Trendsonline.dk med et andet startup som lige havde været oppe og pitche og foran juryen. Her havde de været ude for noget der mindede om et mareridt, da de kom til at slette deres powerpoint præsentation inden de skulle pitche, det var ikke dem der vandt men i stedet Discue som juryen valgte.

guldæg_2

Det var Anette Nørgaard fra Microsoft Bizspark, der skulle overrække blomsterne og lykønskninger til Carlos Alaejos og resten af Discue teamet, der også var med til eventet. Efter klapsalverne havde lagt sig, i SAXO banks flotte lokaler, var Carlos afsluttende bemærkning om Discue meget rammende og også noget af det der var blevet lagt vægt på fra juryen.

“Vi vil ændre verden, så alle får mulighed for at tale frit”

Hello World Mobile havde lært meget
Sidste år vandt Michael Bak og Hello World Mobile og deres oplevelser af turen til Israel har hjulpet dem rigtig meget i den proces de har været igennem siden.

“Det jeg har fået mest ud af er at sætte vores forretningscase ind i en international tankegang”, siger Michael Bach til Trendsonline.dk og fortsætter

“Nu er der sat et hel program op hvor du skal pitche hver dag. Man er sammen med de andre deltagere fra resten af europa, sidste år var der ti vindere som også er med på det samme forløb”

Wagner og Ahlers med i juryen
Serie iværksætterne og investorerne Morten Wagner og Tommy Ahlers var også en del af juryen og foruden et uheld fra en af finalisterne synes de alle havde et stort potentiale, dog var de enige i hvem der var vinderen.

“Det er så fedt at se de (red: Dicue) vil virkelig ændre noget, de har virkelig noget ild i … og vil lave noget der virkelig betyder noget.”, sagde Tommy Ahlers med den normale entusiasme til Trendsonline.dk efterfølgende

“De vil give en demokratisk stemme til flere folk i verden, de er meget idealistiske og vil gøre det gennem high-involvet, desuden er det et meget dygtigt team og de ved virkelig hvad de vil”

Morten Wagner var helt enige i de Tommys betragtninger.

“De vandt fordi der var noget idealisme bag deres projekt”, siger Morten og fortsætter

“Der er 18 mand der arbejder fire dage om ugen uden at tjene penge på det kun hvis det virkelig bliver til noget. Vi kunne ikke stille et spørgsmål til dem som de ikke kunne besvare eller havde en holdning til – de var virkelig forberedte”

Trendsonline.dk ønsker stort tillykke til Discue og hele det store team og den anerkendelse der følger med. Vi glæder os til at interviewe dem og høre om hvad de regner med at få ud af at vinde Guldæg 2013.

1 kommentar

Skriv et svar