Arkiver

Nyheder

Unsilo får 1 million dollars i funding

Danske Unsilo, der udvikler en teknologi, der skal gøre det muligt for forskningen af finde mønstre på tværs af publikationer, har fået 1 million dollars i funding fra Scale Capital.

Dansk-amerikanske Scale Capital har sammen med Østjysk Innovation valgt at skyde i alt 1 million dollars ind i Unsilo, der udvikler en teknologi, der kan søge efter mønstre på tværs af videnskabelige publikationer og patentansøgninger. Pengene, der er fundet efter to seed runder, skal bruges til at launche startuppen til november, lade brugerne undersøge problemer og tekniske udfordringer på tværs af millioner af patenter og peer-reviewed artikler, lyder det i en udsendt pressemeddelelse.

Beløbets størrelse ligger omkring 1 million dollars og fra Scale Capitals side er man imponeret over holdets dedikation og den hurtige udvikling.

“Vi mener, at virksomhedens tilgang til cross-domain forskning vil revolutionere den måde, virksomheder og institutioner over hele verden løser deres udfordringer,” lyder det fra partner i Scale Capital, Lars Jensen.

Trendsonline har også fanget CVO og co-founder Mads Rydahl til en kort kommentar omkring funding-nyheden.

“Det giver os mulighed for at fortsat udvikle produktet. Og vi er allerede igang med at starte en ny funding-runde op i USA,” afslører han.

Skriv et svar