Arkiver

Nyheder

Spilproducent med i topklassen allerede før launch

Der blæser gode vinde omkring det danske spilfirma Game Made Studios. Startuppens første spil, Major League Wizardry, er nemlig allerede før launch blevet udvalgt til blandt top ti i “Global Game Stars” på den største mobilkonference i Silicon Valley i slutningen af oktober.

Det er de færreste forundt at blive fremhævet som en kommende stjerne, endnu før man har sit færdige produkt på gaden. Det er imidlertid sådan det forholder sig for danske Game Made Studios, der på den største mobilkonference i Silicon Valley, GMIC Sillicon Valley, er blevet udvalgt som en af de ti bedste “Global Game Stars”.

“Det kom meget bag på os, at vi blev udvalgt blandt de ti mest lovende spil i konkurrencen,” siger David Reeckmann, medstifter og direktør i Game Made Studios, og fortsætter;

“Vi har rigtig gode resultater med spillet, men vi har kun lukket et meget begrænset antal spillere ind indtil videre, så det er både en stor overraskelse og ære at skulle stå på scenen i San Francisco senere på måneden. Desuden er vi den ene blandt kun to europæiske virksomheder, der står i finalen.”

I startuppens kommende spildebut, Major League Wizardry er man en troldmand, der skal vinde over andre troldmænd ved at spille sine kort, som man eksempelvis kender det fra Magic Cards, rigtigt. Hver spiller skiftes til at spille ud, som man for eksempel kender det fra Wordfeud, QuizBattle eller andre turbaserede app-spil.

Derudover har Major League Wizardry endnu et aspekt, der gør spillet specielt. Det findes nemlig ikke kun på mobilen, computeren og din tablet. Kortene, som normalt spilles via appen i den virtuelle troldmandsarena, findes også i en fysisk udgave.

“Selvom vi lever i en digital tidsalder mener vi, at der stadig er en stor mulighed for at bringe den fysiske og digitale verden sammen og skabe en endnu større spiloplevelse. Tænk bare på f.eks. internationale sællerter som Pokémon, Magic: the Gathering og Skylanders,” fortæller David Reeckmann.

Major League Wizardry lanceres officielt i starten af næste år, men Game Made Studio går på scenen den 22. oktober og kæmper altså om at blive den næste internationale Game Star til GMIC Sillicon Valley.

1 kommentar

Skriv et svar