Arkiver

Nyheder

Det dansk amerikanske startup Squar’d gør billeddeling til gamification

Det amerikanske startup Squar’d med rødder til Danmark lancerede i går deres ventede iPhone app, der blander det at dele billeder med Gamification.

De har været på Trendsonline.dk radar et godt stykke tid, og efter en private beta er de klar med den officielle launch. Det er Yanna Sigenlaub der er CEO og som tidligere har arbejdet og læst i Danmark, der står bag startuppet.

Squar’d deler billeder op i 5×5 felter, hvorefter brugeren kan sende et puslespil til sine venner med ens eget billede, herefter får modtageren billedet og er nødt til at løse puslespillet før de kan se billedet.

“Squar’d er i sagens natur socialt, brugerne optjener point ved at løse billed puslespil, men samtidig kan de også booste deres optjening ved at sende disse puslespil videre til andre brugere”, siger Yanna Sigenlaub

Squar’d åbner op for sponsorede puslespil som bliver en helt ny måde at engagere og motivere brugerne til at tjene flere point inde i Squar’d

“Vi har udviklet en platform der er billeddeling sjov på tværs af alle aldre og samtidig giver virksomheder muligheder for at komme i dialog med engagerede bruger der er dybt involveret i deres brands”

Skriv et svar