Arkiver

Nyheder

Falcon Social vinder anerkendelse og pris på Bully Award 2013

Bully Award 2013 blev uddelt i sidste uge efter tre dages konference i Barcelona, her var to danske deltagere, Biomicore og Falcon Social nomineret til årets Bully Award, hvor Falcon Social senere gik hen og vandt konkurrence mod en række førende europæiske startups. Falcon Social vandt Bully Awarden i kategorien “Young Bull” som anerkendelse for deres innovative løsning og vækstpotentiale.

Dommerpanelet bestod blandt andet af repræsentanter for Financial Times Group, Google, Microsoft og IESE Business School.

Ronja Gustavsson, marketingchef i Falcon Social, repræsenterede selskabet på konferencen:

“Denne Bully Award er en stor anerkendelse af, at Falcon Socials produkt er blandt de mest innovative, og at vi er i gang med at realisere et meget kontant vækstpotentiale. Vi får endnu en gang bekræftet, at vi har den rigtige forretningsmodel til succesfuld ekspansion,” siger en meget glad Ronja Gustavsson med den flotte pris i hånden, og fortsætter:

“I erhvervslivet udvikler brugen af sociale medier sig til en strategisk investering på tværs af hele organisationen, og Falcon Socials løsning understøtter til fulde den udvikling.”
Stjerne på teknologihimlen

White Bull, som har uddelt Bully Awards siden 2010, søger “de stærkest lysende stjerner på den europæiske teknologihimmel.” Farley Duvall, stifter og CEO for White Bull Summits, bemærker at ansøgerfeltet til årets Bully Awards var meget stærkt:

“Det indikerer tydeligt hvilken guldgrube af innovation, vi ser i Europa for øjeblikket.”

Skriv et svar