Arkiver

Nyheder

Vi relauncher Trendsonline.co med fokus på europas førende hotspot UK

Alle byer i Europa kæmper om at blive startupby nummer et. Mange mener Berlin er stedet, hvor det sker, men vores bud er London. Netop derfor har vi også valgt at lave et relaunch af Trendsonline.co med fokus på UK startups.

For at gøre dette rigtigt har vi fundet den helt rigtige person, der skal bygge Trendsonline.co op som en del af startupmiljøet i UK. Neil Murray der kommer fra London og har et super kendskab til startupmiljøet er gået med i projektet og vi har stillet ham et par hurtige spørgsmål om hvorfor han mener der er plads til Trendsonline.co

“Jeg blev involveret i projektet, da jeg mener, at der er et hul i form af mediedækning for UK startups og tech scenen generelt. Der er en mætning i forhold til at dække de nystartede der har rejst finansiering allerede, men der er ingen, der dækker meget earlystage startups”, siger Neil og fortsætter

“Endnu vigtigere, er der ingen fokus på de mennesker og teams bag de enkelte startups. Dette er, hvor vi ønsker at fokusere trendsonline.co og grunden til at jeg bare skulle involveres var netop, at dette er meget mere interessant, end at høre om, end hvem der har rejst investering sidst”

Vi er i Dublin
Trendsonline.co er taget til Websummit i Dublin og her vil vi som et af de mindre medier forsøge at dække dette events så godt som muligt, her vil vi launche vores nye side og vores nye fokus. Vi har allerede linet en række spændende interviews op med nogle af de startups der besøger Websummit.

“Foruden Websummit som vi dækker intenst de næste par dage håber jeg vi den næste måned vil give vore læsere en bred vifte af artikler, der fokuserer på alle aspekter af en startups liv. Desuden håber jeg at vise et sandt billede af, hvad det er betyder at have et startup på en dag til dag basis. Vi ønsker at vise nedture og opture, og finde ud af præcis, hvem der står bag startups i Storbritannien og høre mere om deres rejse hidtil”

Vi er sikre på, at med vores nye satsning at der vil være nogle gode synergier mellem Danmark og vores fokus i UK, og hvis du har en historie du mener er interessant for netop dette, så skriv endelig til os

Husk at like vores Facebook side og følg os på Twitter og del gerne denne artikel i dit startup netværk.

Skriv et svar