Arkiver

Nyheder

Startup Weekend Health Copenhagen skudt i gang på Dansk Design Center

Det har buzzet i dagene op til Startup Weekend Health Copenhagen, og nu bliver der skudt i gang på Dansk Design Center i indre by. I løbet af de seneste par uger, har teamet bag SWHealth Copenhagen samlet over 100 deltagere sammen, syv hovedsponsorer og en flere en 15 spændende mindre sponsorer og partnere , der alle ønsker at tage nogle flere skridt mod innovative løsninger til sundhedssystemet.

Blandt dommerne finder man forskellige personligheder, som en læge fra Frederiksberg Hospital, en Life Science investor fra Medtech og CEO Tine Thygesen fra Everplaces. Under eventet er der coaches, der hjælper ideerne og de ivrige teams bag. Læs mere om de forskellige coaches fra DTU, Københavns Universitet, Bizspark og naturligvis også iværksættere fra relevante startups.

Herunder kan man se programmet for weekenden, men du kan finde flere detaljer på deres blog copenhagenhealth.startupweekend.org – eller følge #swcphhealth.

SWHealth program

Skriv et svar