Arkiver

Nyheder

Startups får vinger med BLinkubator

Brandt & Lauritzens tilbud til iværksættere, BLinkubator, har efter to spændende pitchdage udvalgt fire projekter som medlemmer af det gratis mentorprojekt i det kommende år.

Advokatfirmaet Brandt & Lauritzen er gået i luften med et tilbud til iværksættere, hvor de stiller netværk, faciliteter og erfaringer gratis til rådighed for danske startups med succes i sigte.

Interessen for projektet har været stor, og det var i første omgang svært at vælge ud, hvilke projekter, der skulle pitche.

“Vi har været overrasket over den meget høje kvalitet, som alle projekter har haft. Hvis vi havde haft flere pladser, ville vi gerne havet taget flere ind, siger Niels Dahl-Nielsen”, partner og ansvarlig for BLinkubator, og fortsætter

“Det har været usædvanligt svært at udvælge de fire pladser, men vi tror, vi har fundet nogle projekter, som vil få et stort udbytte af BLinkubator”.

Udvælgelse med eksterne specialister
Over to pitchdage har tre advokater fra Brandt & Lauritzen samt en ekstern jury bestående af Nikolaj Opstrup og Mikkel Vejlgaard udvalgt fire projekter, som skal være med i i BLinkubator.

De fire udvalgte projekter er Monthlify, Sponsta, se vores artikel med dem her, artikel med Sponsta, Studyspot, artikel om Studyspot og Rentecarlo, artikel on Rentecarlo.

Skriv et svar