Arkiver

Nyheder

SmartGuy Group og TradeTracker indgår samarbejde i 15 lande

TradeTracker har netop indgået en international samarbejdsaftale med SmartGuy Group, som er en af Europas største, online modebutikker. Aftalen forventes at styrke begge parter på de europæiske og russiske markeder.

En ny aftale baner vejen for et samarbejde mellem SmartGuy Group og affiliate-netværket TradeTracker på 15 markeder – Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig, Spanien, Holland, Polen, Belgien, Østrig, Schweitz, Tjekkoslovakiet, Italien og Rusland. Om aftalen siger Sïmon Saneback, CSO i SmartGuy Group:
”Vi forventer, at aftalen vil understøtte SmartGuy Groups internationale ekspansion, og ser desuden gensidige gevinster i samarbejdet. TradeTracker hjælper os på de markeder, hvor vi ikke er så stærke, og vi bidrager omvendt i de lande, hvor vi står stærkt, bl.a. i hele Norden.”

Markedsføres af tusindvis online affiliates
Peter Østrem fra TradeTracker uddyber:
”Med vores hjælp kan SmartGuy Group vokse på sine hovedmarkeder i norden. Qua vores geografiske udbredelse er vi endvidere blevet en central partner i SmartGuy Groups ekspansion i det øvrige Europa samt på det russiske marked, hvor TradeTracker har en massiv tilstedeværelse.”
Via sin affiliate-platform skal TradeTracker generere omsætning for SmartGuy, StylePit, SmartKids, SmartGirl og SmartSports online shopper i de 16 lande. De mange tusinde, online medier (affiliates), som er knyttet til TradeTrackers platform, markedsfører webshopperne og får kommission for hver transaktion, de genererer. TradeTracker sikrer, at kampagnerne er attraktive for samarbejdspartnerne og bistår i faktureringsprocessen.

Bredt sortiment og gratis levering
”SmartGuy Group er en rutineret partner, som har drevet online handel i 13 år. Det giver en rigtig god sparring, som går begge veje. Produktmæssigt er vi også meget tilfredse med aftalen, idet SmartGuy har et dybt og bredt sortiment til alle segmenter samt en god service, der fx inkluderer gratis levering og returnering. Fundamentet er således i orden, og oven i det er SmartGuy meget lydhør og gavmild over for vores affiliates,” forklarer Peter Østrem.
SmartGuy er 100 pct. internetbaseret, hvilket gør virksomheden i stand til at tilbyde produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i et fordelagtigt affiliateprogram.

Attraktivt affiliateprogram
Eksempelvis i Danmark, byder StylePits affiliateprogram på høje provisionssatser (10 pct. som standard og 12 pct. ved premium), altid gratis og hurtig levering (1-3 arbejdsdage), 30 dages returret og hele 15 forskellige, sikre betalingsmetoder. Selve webshoppen er mobil-tilpasset, der er catwalk-videoer på alt tøj og outfits og 360° billeder på sko, tasker og tilbehør. Webshoppen er certificeret med e-mærket og har en høj konverteringsrate.

Om SmartGuy Group
SmartGuy Group blev grundlagt i 2000 og er i dag blandt Europas største, online modebutikker, repræsenteret i flere end 20 lande. SmartGuy har over 70.000 produkter fra 1000 forskellige mærker, 250 medarbejdere og mere end 2,5 millioner registrerede kunder. SmartGuy tilbyder den nyeste mode inden for tøj, sko og accessories til mænd, kvinder, børn og sportsentusiaster samlet på ét sted – eksempelvis kendte mærker som Vagabond, GANT og Filippa K kombineret med eksklusive designermærker som Versace og Guess.

Om TradeTracker
TradeTracker blev grundlagt i 2004. TradeTracker giver online annoncører og online medier (affiliates) mulighed for at administrere og optimere deres online marketing og salgsaktiviteter på en pay-per-performance basis. TradeTracker er det affiliate-netværk med størst geografisk dækning i Europa med lokale kontorer i 18 lande.

Skriv et svar