Arkiver

Nyheder

Deltag til 4HourVentures og bliv hyldet på Veje til vækst 2013

Uge 47 nærmer sig med hastige skridt og det gør ugen også der står i iværksætterens tegn. Samnen med Lasse Chor fra 4HourVentures har vi lavet en ny omgang af den succesrige 4HourVentures til Veje til Vækst i Herning.

Hvorfor bruge uger og dage på at bygge en service eller et produkt, når man ikke ved, om man overhovedet rammer sin målgruppe?

Hvorfor ikke teste sine hypoteser af hurtigt og se, om de holder i forhold til målgruppen. Det er præcis hvad du kan gøre til Veje til Vækst sammen med The Happiest Man Alive, Lasse Chor og founder af Trendsonline.dk Daniel Laursen.

Skynd dig og tilmeld dig i dag, der er kun plads til tyve personer til 4HourVentures, alle deltagere får en overraskelse og vinderen bliver hyldet på scenen foran mange hundrede mennesker med iværksætteri i blodet.

Læs mere om 4HourVentures her

Er du allerede klar til at deltage, så send en mail med følgende oplysninger:

– Navn
– Telefonnummer
– En kort beskrivelse af din projektidé
– Hvilke færdigheder, du ser komme i spil (fx design, programmering, – forretningsudvikling osv.)
– En begrundelse for, hvorfor du gerne vil være med i 4 Hour Ventures

Deltag i 4HourVentures

Skriv et svar