Arkiver

Nyheder

E-conomic opkøber Ge.tt

Det danske fildelingsstartup Ge.tt er solgt til E-conomic for unavngiven millionbeløb. Opkøbet er første skridt efter de nye ejere HgCapital overtog E-conomic og ses som et led i en strategi, der skal styrke E-conomic markant

“Købet af Ge.tt er et led i den vækststrategi, som vi nu har mulighed for at gennemføre. Vi har valgt at købe Ge.tt, fordi den teknologi, de har udviklet til deres fildelingstjeneste, er interessant i forbindelse med udviklingen af de nye produkter, som vi er i gang med”, siger direktør fra E-conomic, Torben Frigaard Rasmussen

Hos Trendsonline.dk har vi fulgt Ge.tt tæt helt tilbage i 2011 hvor vi lavede et podcast med Tobias der fortalte om den succes de allerede havde opnået på det tidspunkt. Siden hen er der kommet investeringer fra flere angels og Atomico med bl.a. Janus Friis bag.

“Vi er meget glade. Vi har kæmpet hårdt for at nå hertil, så det føles rigtig godt. Det var en lidt lang rejse, som nu er kommet til en form for afslutning,” siger Tobias Baunbæk, founder og CEO for Ge.tt, til Version2.

Founderne af Ge.tt føler nu de har prøvet det hele – fra at udvikle et produkt, skaffe brugere, videre til at finde investorer, tjene penge ind og nu sælge virksomheden. Og det bliver også et stort skridt for Tobias og co-founder Mattias Buus Madsen

“Det bliver noget andet at være en del af E-conomic, men vi har ’varmet op’ ved at arbejde sammen med E-conomic de sidste par måneder og fundet ud af, at det vi kan, matcher godt med, hvad de kan”, siger Tobias og fortsætter.

“Med Ge.tt har vi for eksempel arbejdet meget hurtigt. I stedet for at ændringer tog måneder, kunne vi få flere ændringer online i løbet af én dag. Her har E-conomic en anden tilgang og kan måske lære noget af os.”

Hos Trendsonline.dk glæder vi os over det er lykkedes Tobias og Mattias at bygge en succes, og vi håber snart at se dem tilbage i startupmiljøet med et nyt projekt når de er blevet trætte af at arbejde som lønmodtagere hos E-conomic.

2 kommentarer

Skriv et svar