Arkiver

Nyheder

Creator’s Talk 2013: Gate to Create samlede de studenterdrevne iværksætterorganisationer

Den 8. november besøgte Trendsonline Creator’s Talk 2013, som var arrangeret af Gate to Create. Den nu som er et iværksætternetværk for de otte universiteter i Danmark. Det nye Industriens Hus lagde rammer til det velplanlagte Creator’s Talk og programmet var fyldt af inspirerende talere.

Managing Director Ida Vibroe Wærling fra Gate to Create bød  de mange fremmødte velkommen og overgav ordet til Chef for MMV & Entrepreneurship, Sidsel Dyrholm Holst fra Dansk Industri. Derefter var eftermiddagen  givet til de seks inspirerende talere. Gate to Create har med årets Creators’ Talk forsøgt at udvide forståelsen af iværksætteri og derfor var årets talere “uden for kassen af typiske iværksættere”, som Managing Director Ida Vibroe Wærling forklarede. I deres blog har Head of Communication, Henrik Hoffman, skrevet om eventet:

“Vi ønsker, at adressere begrebet innovation, dets størrelse og en tilgang der nedbryder de dogmer, der eksisterer i vores samfund, om det kun er business-studerende fra eks. CBS og DTU. Derfor vil den nationale organisation for studenteriværksætteri Gate to Create gerne hylde diversiteten i vores samfund. Vi opfordrer til, at alle studerende på landets universitet, vil træde frem og udløse deres skabertrang, som de går inde med. Ideer i de rigtige miljøer, kan blive til virkelighed, det kræver blot en katalysatorer.”

 

http://instagram.com/p/gdIGKfINe-/

Blandt talerne var social-iværksætteren Michael Lodberg med hans erfaring og passion for København og særligt Vesterbro, hvor han selv bor. Michael Lodberg fortalte om Fixerum og blev mødt med særlig begejstring blandt publikum. Også smykkedesigner Anne Bach Pedersen med Rocks & Rabbit havde en god historie og rigtig god energi med sig.

Også co-founder Trond Poulsen fra MinBilDinBil, som Trendsonline har skrevet om tidligere (læs artiklen her), fortalte sin historie og vi vil snart komme med en opfølgende artikel om de spændende ændringer, som har ført MinBilDinBil ind i en ny bane. Founder Mads Løntoft fra Abeo formåede at gøre beton til en sexet affære, og havde især gode råd med sig.

Det sidste indlæg kom fra en noget energisk Coach, Michael Pluszek, som tidligere har været co-founder af Baresso, og sidst på dagen fik en håndfuld studenterorganisationer tid til et hurtigt pitch. Det var Gate to Create Members fra organisationerne ITU Innovators, Krebitat, KickStart AAU og UCEC – og de gjorde det med overbevisning!

Trendsonline bakker op om arrangementer som disse, der opfordrer studerende med forskellige baggrunde til at udnytte deres kreative tankegang, og springe ud i livet som iværksætter.

Læs mere om den respons Gate to Create fik med Creator’s Talk:

http://tobiasgebhardt.tumblr.com/post/66402389522/creators-are-always-one-step-in-front-participating

1 kommentar

Skriv et svar