Arkiver

Nyheder

Click A Taxi bliver til Drivr og tilføjer en eksklusiv service til app’en

Det danske startup Click A Taxi, der med deres taxa app har taget både Danmark og verden med storm, skifter navn til Drivr og tilføjer samtidigt et nyt forretningsområde til deres populære app.

Vi har skrevet den del om Click A Taxi på det seneste, både om deres nye New York kontor, deres revolutionerende app betalingsservice, og om kampen om kunderne i midten af oktober. Sidst vi skrev om Click A Taxi var da de valgte 4×27 som ny samarbejdspartner og lavede et partnerskab, der skal løbe over de næste 10 år. Her fik man allerede indblik i nogle af de nye tiltag de ville komme med, men foruden betaling af taxa turen gennem app’en, lancerer de også en luksuriøs chaufførservice.

 ”Vi introducerer for første gang i Danmark en “flat rate” og betaling via app’en. Hvis man skal til lufthavnen i København, kan du nu få en fastpris inden turen starter, ved at sætte lufthavnen som din destination” siger co-founder af Drivr, Søren Halskov Nissen og fortsætter,

“Man registrerer sit kreditkort i app’en, og slipper helt for de fysiske kvitteringer. Turen bliver automatisk betalt når man stiger ud af vognen og kvitteringen følger lige efter på en e-mail”.

Chaufførservice til halv pris
Samtidig med lancering af Drivr introduceres en eksklusiv chaufførservice til en pris, der er overkommelig. Konceptet kendes blandt andet fra London, hvor det allerede er en stor succes.

”Nu kan københavnerne også blive hentet i en luksuriøs bil med professionel chauffør til en pris alle kan være med på. Det er en imponerende oplevelse, og et serviceniveau vi slet ikke er vant til i Danmark”, siger co-founder af Drivr, Søren Halskov Nissen.

Med denne nye tilføjelse melder Drivr sig ind i kampen om kunder til eksklusive chauffører. Det hele kommer stadig til at foregå i denne velkendte app og her kan man når man går ind i appen vælge “Drivr Exec” i stedet for taxi. Pt. er det kun muligt at bruge denne service i London og København men i følge Drivr er der flere byer i England på tegnebrættet, og herefter begynder de at kigge over atlanten mod USA.

Det internationale marked
Drivr kommer bl.a. til at tage kampen op med det amerikanske startup Uber, der er tilstede i over 50 byer i verden. Ubers Driver service minder en del om Drivr nye tiltag, men i følge Nikolaj fra Drivr så er der en stor forskel og det er at Drivr samarbejder med Taxiselskaberne hvorimod Uber altid kommer med deres egne flåde af biler og chauffører. Foruden Uber er der bl.a. Hailocab og Groundlink der også prøver at tage markedsandele.

Hos Trendsonline.dk bakker vi naturligvis op om de danske startups og håber det bliver dem som vinder kunderne og brugerne i denne kamp, også når det kan ligne Davids kamp mod Goliath. Uber har nogle af de største VC i ryggen og blev værdisat til over $3,5 milliarder, da de fik deres seneste investering på over $250 millioner tilbage i august.

Vi tror på Drivr og hos redaktionen er det blevet en integreret del af vores rejsen rundt at Clicke efter en Taxi.