Arkiver

Nyheder

Beta-udgivelse spår et vækst-boost til Pinstriped

Trendsonline har tidligere skrevet om det danske startup Pinstriped, som er i gang med at udvikle en desktop application – et professionelt interface, til dem, som bruger deres computer både privat og professionelt. Virksomheden er nu klar med deres beta version, og lanceringen har allerede vist, at der er stor efterspørgsel efter produktet. Læs vores tidligere artikel om Pinstriped her.

Pinstriped udgav i begyndelsen af november deres beta version til Mac og er på trapperne med en PC version. Betaen er foreløbigt lukket, men det er muligt at tilmelde sig på deres website. På en enkelt dag fik Pinstriped 300 signups efter at være blevet nævnt på en amerikansk blog, og generelt er betaen blevet taget rigtig godt imod – også at dømme efter snakken på Twitter.


 

Virksomheden benytter sig også selv af de sociale medier, især facebook, til at finde deres betabrugere. De har erfaret at den målgruppe de er interesserede i at inkludere, ofte reagerer på den type kampagner, men de er stadig på udkig efter flere aktive betabrugere, som kan teste deres produkt i praksis. Founder Thomas Sugar uddyber:

”Vi har bevidst målrettet vores indsats mod “early technology adopters”, og brugere for hvem beta-testing ikke er en by i Rusland. Forløbigt peger alt på, at det også er den type brugere vi foreløbigt har fået. De er aktive, sender god feedback, og er lette at komme i dialog med.”

Thomas Sugar understreger også, at Pinstriped teamet har været meget opmærksomme på, at kvaliteten af betaen skal være bedre end man normalt ser det, eftersom produktets natur er at skabe et professionelt udtryk for brugeren. Meningen med produktet er, at det bruges til møder eller præsentationer, og Prinstriped teamet fortæller at de af samme grund går langt med deres beta.

“Vi har fuld forståelse for, at der er tale om ømtålige tidspunkter for vores brugere i forhold til, at noget går galt. Det er præcis derfor, vi er gået langt for at have færre bugs. Var det eksempelvis til hjemmebrug, havde vi måske været lidt mindre bug-aware,” fortæller founder Thomas Sugar.

Et startup der tager sin feedback alvorligt

En længere periode med beta-versionen har givet Pinstriped teamet muligheden for at gennemteste deres produkt, så det kan levere et professionel udtryk, når laptoppen bruges i arbejdsøjemed. Beta-versionen har også givet muligheden for, at forbedre brugervenligheden.

”En stor del af konceptet har altid været en meget høj grad af customization. Pre-beta tests viste dog, at de mange muligheder for customization krævede for meget arbejde af brugeren før deres Pinstriped desktop så rigtig godt ud. Vi har derfor gjort det lettere at komme igang, inkluderet flere “themes”, og gemt visse indstillingsmuligheder lidt i baggrunden.”

Her på Trendsonline redaktionen har vi selv en positivt overrasket bruger i teamet. David Harboe har prøvet Pinstriped og udtaler:

Det er en beta, og det kan man naturligvis godt mærke, men efter at have brugt Pinstriped til min præsentation, er jeg blevet fanget. Det gav min præsentation et mere professionelt look, og det var enklere at navigere i mine mapper. Jeg glæder mig til den færdigt testede version er ude og jeg kommer helt sikkert til at bruge programmet i fremtiden.

Vi glæder os til at Pinstriped teamet launcher, så vi alle får muligheden for en lettere adskillelse mellem det private og mere professionelle udtryk, direkte fra vores laptop. Vi følger udviklingen!

1 kommentar

Skriv et svar