Arkiver

EventsNyheder

IVÆKSTprisen 2013 – Det stærkeste felt nogensinde

Den 5. November 2013 hyldes danske iværksættere traditionen tro og IVÆKSTprisen mener at de i år har formået at samle det stærkeste felt nogensinde.

Feltet af 36 nominerede iværksættere består både af dygtige CEO’s med milliardforretninger bag sig og enmandsvirksomheder, der med flid og gå-på-mod har gjort deres virksomhed til noget ekstraordinært. Alle de nominerede medbringer fantastiske og inspirerende historier om passion, mod, vedholdenhed og troen på at realisere sin drøm og vækste. Derudover har der aldrig før været så mange kvindelige iværksættere blandt de nominerede.

”Kvinderne er stærkere repræsenteret i år end nogensinde og det hænger fint sammen med, at vi i de seks år, hvor vi har uddelt prisen, har oplevet en positiv ændring i opfattelsen af iværksættere”, fortæller Louise Nielsen, projektleder hos IVÆKST.

IVÆKSTprisen er iværksætternes egen pris, hvor alle har mulighed for at nominere og stemme på netop deres iværksætterhelte. Der kan stemmes ind til den 29. November, og vinderne findes og kåres ved et stort awardshow d. 5. December hos Deloitte, hvor toppen af Danmarks iværksættermiljø samles.

Den festlige aften krydres med inspirationstaler fra prominente iværksættere. Aftenens vært Huxi Bach leder programmet og uddelingen af de 7 priser. Ud over de seks publikumskategorier uddeles også Årets Jurypris. Her hædres en person, der har ydet noget enestående for dansk iværksætteri, og IVÆKST afslører allerede nu, at prisen i år går prisen til en af erhvervslivets helt tunge personer. Generelt kommer de nominerede fra vidt forskellige brancher og dækker hele landet.

IPRIS vindere_2012Det er nu 6. gang IVÆKSTprisen finder sted og den har vokset sig større år for år. Mange af de tidligere fem års vindere er i dag store eksportsuccesser.

Vinder af Årets Eventyrer i 2012 var Drivr, startup virksomheden formerly known as Click a Taxi, er ikke i tvivl om at IVÆKSTprisen har åbnet mange døre for dem. Drivr kører stadig derudaf, læs den seneste artikel her. Founder Søren Halskov Nissen fortalte Trendsonline.dk om deres oplevelse, og hvordan den offentlige anerkendelse giver teamet en stor belønning i form af stoltheden over at arbejdet de gør sig bærer frugt.

”Sidste år blev vi nomineret og vandt IVÆKSTprisen og det var en fantastisk oplevelse. For det første var det et fremragende arrangement, med gode talere og gode pointer. I Click A Taxi er vi en lille familie og vi har meget begrænset budgetter, så derfor betyder det noget når vores medarbejdere får den offentlige anerkendelse for det de sidder og knokler med året rundt. Det er en overvældende oplevelse at se alle kollegaerne pave stolte over at vi sammen har bygget et produkt folk lægger mærke til. For virksomheden åbner det døre at vinde prisen. Det er en blåstempling og det sørger for at potentielle samarbejdspartnere har hørt om os.”

Visionen bag IVÆKSTprisen handler om at styrke iværksættermiljøet

IVÆKST, som er Danmarks største private erhvervsportal for virksomhedsdrift og vækst, arbejder målrettet på at styrke både de små og mellemstore virksomheder i Danmark. IVÆKSTprisen er skabt for at skabe fokus på og styrke iværksættermiljøets image i Danmark, derfor ønsker IVÆKSTprisen at nå ud til den almindelige dansker og de fremtidige iværksættere.

Det er Google, Deloitte, e-conomic og a-kassen Dana, der står bag IVÆKST; virksomheder der på forskellige måder også har interesse i, at der bliver skabt nye succesfulde virksomheder i Danmark.

” I Danmark har vi brug for en stærk iværksætterkultur der kan sikre fremtidens vækst og velfærd. Vi ønsker at inspirere flere – både mænd og kvinder – til selv at turde tage springet og tro på, at de også kan udvikle en succesfuld forretning. Derfor fejrer vi med IVÆKSTprisen de rollemodeller, vi alle kan lade os inspirere af til at igangsætte fremtidige iværksættereventyr”, uddyber Louise Nielsen til Trendsonline.

IPRIS 2013_de 36 nominerede iværksættere

 

Vi siger held og lykke til alle fra Trendsonline! Vi glæder os til awardshowet, til at se hvem folket har stemt på, og til at følge debatten og de startup virksomheder, som er nomineret.

I går stemte vi til kommunalvalget, i dag kan Trendsonline opfordre dig til, at du også bruger din stemme og viser os hvem du mener er årets iværksætterhelt. Har du allerede stemt? Og hvem har du stemt på? 

Skriv et svar